Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Stappenplan voor het verven van lederen schoenen

Angelus leerverf vindt zijn oorsprong in Amerika en staat bekend om de goede hechting van de verf aan het leer. Ideaal dus wanneer jij het wel weer eens tijd vindt worden om jouw lederen schoenen een andere uitstraling wil geven of een nieuwe draai wil geven aan de lederen bank. Begin jij binnenkort ook aan een vergelijkbare verfklus met betrekking tot leer? Lees dan snel verder voor het juiste verfproces, zodat jij straks langdurig van het eindresultaat kan genieten!

Het verven van leer moet op de juiste manier geschieden om mislukkingen te voorkomen. Stel je gaan schoenen verven, dan is het belangrijk om het oppervlak allereerst voor te behandelen met een prepareer, zoals aceton. Dit zorgt ervoor dat de fabriekslak van de sneaker verwijderd wordt, zodat de leerverf mooi aan het oppervlak hecht. Kijk even in de webshop van De Leerverfwinkel voor de juiste prepareer om langdurig van de geverfde schoen te kunnen genieten. Vervolgens kun je beginnen aan het beschilderen zelf. De Leerverfwinkel biedt een ruim assortiment aan leerverven. Wil jij graag opvallen met jouw schoenen? Kies dan voor één van de neonverven die De Leerverfwinkel te bieden heeft. Echter, er zijn ook verschillende effenkleuren, waarmee jij wat minder opvallend door het leven kan gaan. Tot slot is het van groot belang om de schoen op de juiste manier na te behandelen. Deze nabehandeling is cruciaal, omdat de verf op die manier langer blijft zitten en mooi blijft. Deze finisher geeft ook meer of juist minder glans aan de schoen. Hoewel de glans van nature wordt aangebracht door de Angelus leerverf, is het mogelijk om de schoen matter aan te laten doen.

Ga jij binnenkort jouw lederen schoenen verven? Wees dan optimaal voorbereid en sla de juiste producten in om een perfect eindresultaat te kunnen realiseren!

https://www.deleerverfwinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

De telefoon altijd netjes beantwoord

Wil jij een Kim Kardashian figuur?

Vrouwen en de overgang