Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Online leren drummen op jouw tempo

Al jaren ben je aan het leren drummen bij de lokale muziekschool, maar plotseling besluit je in een onbekende stad te gaan studeren. Het is een grote stap in je leven, die ook ingrijpend is. Je moet op kamers en kan niet meer wekelijks naar de muziekschool om je energie eruit te drummen. Wat nu? Je wil deze uit de hand gelopen hobby niet ineens stopzetten, maar je hebt ook geen idee hoe je dan wél kan blijven drummen. Een online drumstel heb je wel, maar om op eigen houtje verder te gaan, zie je niet zitten. Vaste lessen in de nieuwe studiestad lijkt je ook niet handig, omdat de colleges per week verschillen.

Plotseling stuit je dan op de website van Online Drumles. Wat zou deze online muziekschool jou te bieden hebben? Het niveau van drummen voor beginners ben je inmiddels wel voorbij, maar je voelt je nog niet goed genoeg voor het gevorderde niveau. Dan wordt duidelijk dat Online Drumles drumlessen aanbiedt op het niveau en tempo dat bij jou past. Dat klinkt als muziek in jouw oren, want je bent bang soms minder tijd te hebben voor het drummen wegens het studeren. Drummen waar je maar wil en wanneer je maar wil, is het ideale plaatje, dat Online Drumles jou kan bieden.

Online Drumles is perfect voor iedereen die graag op zijn eigen niveau en tempo wil leren drummen. Via handige instructievideo’s en livestreams brengen onze professionele drumleraren jou de kneepjes van het vak bij. Voor de beginnend drummer hanteren wij een aantal basistechnieken, terwijl we gevorderde drummers uitdagen voor moeilijkere stukken. Tevens kunnen wij jou meer leren over muziektheorie, zodat jij ook op een ander vlak geprikkeld wordt. Binnen de kortste keren zal jij begrijpen wat toonladders inhouden en welke akkoorden en noten een harmonisch geheel kunnen vormen.

https://www.onlinedrumles.nl/

Gerelateerde artikelen

Het klaren van klussen

Bescherm uw zwembad

Met vrienden op vakantie naar Spanje.