Rolleiclub
Image default
Oog Laseren

Verdien je de kosten voor ooglaseren terug?

De kosten van ooglaseren 

Wat de ooglaseren kosten exact gaan zijn, hangt vooral af van het type behandeling waar je voor kiest. Zo kost de Lasek behandeling € 850,- per oog, TransPRK € 850 per oog en voor de IntraLASE / Femtosecond behandeling betaal je € 950,- per oog bij Laatjeogenlaseren.nl. Bij iedere behandeling zijn levenslange garantie, een technisch vooronderzoek helemaal gratis. Een medisch vooronderzoek is ook inbegrepen als je de behandeling afneemt. De behandeling is snel, pijnvrij en zo goed als risicoloos. Mogelijke risico’s worden in de meeste gevallen snel verholpen door de arts.

Profiteer van een all-in tarief als je kiest voor een ooglaserbehandeling

Voor alle ooglaserbehandelingen wordt één all-in tarief gehanteerd. Hierdoor weet je zeker dat je niet voor onverwachtse verrassingen en extra kosten komt te staan. Bij de vernoemde prijzen zijn een medisch én technisch vooronderzoek, een persoonlijk plan, een uiteraard de behandeling en zeven nacontroles. Deze controles vinden in het eerste jaar plaats en de 1e na een uur. Ook kun je vertrouwen op levenslange garantie en je ontvangt een eventuele gratis herbehandeling, extra opties zoals Wavefront en een 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Wel zo prettig, toch?

Binnen vier tot vijf jaar heb je de behandeling terugverdiend

Het is meer dan begrijpelijk dat je even goed na wilt denken over de ooglaseren kosten. Het is immers een flink bedrag waar je mogelijk lang voor moet sparen, maar het grote voordeel is dat deze kostenpost maar eenmalig is. Doordat kosten voor je bril of lenzen verleden tijd zijn, heb je de behandeling gemiddeld binnen vier tot vijf jaar terugverdiend. Op lange termijn kan de behandeling zelfs winstgevend uitpakken! Let er wel op dat de behandeling niet wordt vergoed vanuit het basispakket. Er zijn vandaag de dag echter wel diverse aanvullende verzekeringen die deze behandeling wel (deels) vergoeden. Uiteraard wordt dit aandachtig met je besproken tijdens het eerste gesprek.