Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Mantelzorgwoning in een vertrouwde omgeving

Een Mantelzorgwoning biedt voordelen voor zowel u als mantelzorger en voor degene die uw zorg nodig heeft. Degene met zorg hoeft niet te verhuizen naar een vreemde omgeving als een zorgcentrum. In plaats hiervan kan degene met zorg in een vertrouwde omgeving nog steeds uw liefdevolle zorg ontvangen. Daar komt bij dat u als mantelzorger erg dichtbij bent en toch apart uw eigen woongenot kunt vormgeven. Bekijk deze mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning op maat

Een Mantelzorgwoning van Wernsen Chaletbouw kan volledig naar uw wensen gebouwd worden. Bij een turnkey oplevering doen wij het werk voor u en krijgt u een standaard chalet. Bij een mantelzorgchalet casco kunt u de indeling zelf realiseren. Zo kunnen bewoners hun meubels en verdere inventaris in hun nieuw woning binnendragen. De rest wordt door ons gedaan.

Ook al het papierwerk van de mantelzorgwoning regelen we voor u. Veel gemeenten hebben hun regels versoepeld wanneer het gaat om de bouw van een zorgchalet bij uw eigen woning of bij die van uw ouders. Niet elke gemeente is hier echter even rekbaar aan. Wij zoeken dit voor u uit door een vergunningscheck uit te voeren. Als hieruit blijkt dat u een omgevingsvergunning nodig hebt, vragen wij die voor u aan bij uw gemeente. Zo ontzorgen wij de chaletbouw en is de mantelzorg nog uw enige zorg!

Door 100 procent van de klanten aanbevolen

Onze mantelzorgwoningen zijn een doordacht concept op maat, ontworpen en gebouwd op basis van onze jarenlange expertise. Met ons concept voelen mensen zich echt ontzorgd. Dit wordt zo gewaardeerd dat 100% van onze klanten een mantelzorgwoning van Chaletbouw Wernsen bij anderen aanbeveelt.

Op onze website www.Mantelzorg-Wernsen.nl kunt u ervaringen lezen van mensen die u al voor zijn gegaan. Ook zijn op onze website een aantal gerealiseerde projecten te vinden. Zo krijgt u een goed beeld van ons concept voor u er aan begint.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om een nog beter beeld te krijgen van wat we voor u kunnen betekenen, kunt u online eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0341 – 773 173. We staan u graag te woord voor advies en antwoord op al uw vragen!