Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

De dozen van de Dozenhal

Wist u dat er heel veel verschillende soorten dozen te krijgen zijn in de Dozenhal? We verkopen een aantal soorten die geschikt zijn voor specifieke dingen. Onze gebruikte dozen zijn bijvoorbeeld extra goedkoop, en ook nog eens milieuvriendelijk! Zuinig op het milieu en onze klanten, zeggen we maar. Daarnaast kunt u bij ons gloednieuwe dozen krijgen die van topkwaliteit zijn, door onszelf gemaakt en getransporteerd. We verkopen ook tabaksdozen, deze zij speciaal gemaakt om zeer zwaar materiaal mee te vervoeren. Wanneer u dus op zoek bent naar dozen die geschikt zijn om uw zware product te vervoeren zonder dat ze scheuren, zijn dit de dozen voor u. Ook zitten er palletdozen in ons assortiment, deze zijn erg handig voor heel grote producten omdat ze zelf ook groot zijn. 

Waarom kiezen voor de Dozenhal?

Waarom zou u nou kiezen voor de Dozenhal? Er zijn vast andere plekken in Nederland waar het mogelijk is om dozen te krijgen, dus waarom voor ons kiezen? Ten eerste omdat we de grootste voorraad in heel Nederland hebben! Wel meer dan 2500 formaten hebben we gewoon op voorraad liggen! Daarnaast is levering morgen al mogelijk wanneer er vandaag is besteld. We maken gebruik van eigen transport, daarom kunnen we volledig garant staan voor wat er gebeurt tijdens de levering. Bovendien weten we op deze manier zeker dat onze dozen zo snel mogelijk bij de klanten aan zullen komen in goede staat, we hebben direct overzicht en verantwoordelijkheid. 

Nieuwe en gebruikte kartonnen verpakkingen in grote partijen

De Dozenhal is dé specialist op gebied van kartonnen verpakkingen, en dat zult u merken aan alle mogelijkheden die wij aanbieden voor het leveren van kartonnen dozen. Verkopen goedkope dozen in grote hoeveelheden voor onze klanten. Bij ons kunnen klanten terecht die kartonnen dozen nodig hebben voor hun webshop, of juist voor het opslaan van producten in het magazijn. Bij ons zijn ze makkelijk aan te vragen online, en u heeft ze binnen de kortste keren binnen. Kijk vandaag nog in onze voorraad of wij de dozen hebben die u nodig heeft!