Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Een plotter

Weet u wat een plotter is? Het kan voor een heleboel verschillende toepassingen handig zijn. Als voorbeeld hebben we het plotten van CAD-toepassingen. Vooral klanten van de bouw- en industriesector die op zoek zijn naar een grootformaat print- en scanoplossing van Repromat worden vaak geholpen met een plotter. Dat komt doordat het apparaat heel handig is voor technische tekeningen die van een zeer groot formaat zijn, neem A0 of A2. Weet u niet zeker of u een plotter nodig heeft? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies waarbij gekeken wordt naar uw persoonlijke situatie om een oplossing te vinden. 

Een plotter van Repromat

Waar een plotter vooral handig voor is, is het realiseren van projecten waarbij verschillende disciplines met elkaar verbonden moeten worden via de technische tekeningen. Met de functionaliteit en efficiëntie van een plotter wordt het mogelijk om te zien welke taken voor welke partij zijn, wie ervoor verantwoordelijk is en hoe het uitgevoerd moet worden. Zo wordt de projectplanning ineens heel overzichtelijk! Vervolgens kan er met een glasheldere projectplanning een stuk sneller en tijdsefficiënter gewerkt worden. De communicatie tussen verschillende disciplines wordt zeer vergemakkelijkt, en alles loopt gewoon een stuk sneller en soepeler. Dat kan allemaal gerealiseerd worden met een plotter van Repromat. 

Waarom Repromat? 

Waarom kiezen voor Repromat? Ten eerste zijn we een stuk meer ervaren dan onze concurrenten, al meer dan 40 jaar helpt Repromat klanten met gootformaat print- en scanoplossingen die passen bij hun situatie. Veel van onze medewerkers werken ook al meer dan 20 jaar voor ons, en hebben dus ruime ervaring in het helpen van klanten die in allerlei verschillende takken van de industrie zitten. Ze helpen u graag met uw persoonlijke situatie wanneer u contact opneemt. Doordat Repromat een zeer groot assortiment heeft, hebben we een veelzijdigheid waarmee veel problemen van klanten eenvoudig opgelost kunnen worden. Bovendien kan de oude printer bij ons ingeruild worden voor een nieuwe, dat scheelt uitzoeken hoe het op een veilige manier weggegooid kan worden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website voor alle plotters!