Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Zorg goed voor je schoenen

Een paar dagen geleden zat heel sneaker liefhebbend Nederland achter de computer. Duizenden schoenen fans zaten klaar om de befaamde nieuwe Yeezy 750 Boost’s binnen te halen. De oplage van deze schoenen was alleen vrij klein.. Wereldwijd konden er maar 9000 paar sneakers verkocht worden. Met een prijs van 350 dollar waren ze al onmiddellijk uitverkocht. Maar hoe kunnen deze schoenen zo populair zijn? Ligt het aan meester brein Kanye West of toch aan sneaker gigant Adidas?

 

Het is de combinatie van de twee. Voordat Kanye West ging samenwerken met het Duits Adidas, ontwierp hij een paar schoenen voor Nike. Maar Nike wilde de rapper niet volledige artistieke vrijheid geven en al helemaal niet de royalty’s van de schoenen. Dus Kanye stapte over naar concurrent Adidas waar hij wel helemaal los mocht gaan.

 

Adidas was op dat moment als zeer bekend van de Stan Smith sneaker en de Superstar Sneaker. Ze zijn nu ook bezig om de Gazelle sneaker bekender te maken. De rapper Kanye en de sneaker gigant waren een match made in heaven, met grote winst vanaf het eerste model.

 

Maar als je zoveel voor je schoenen wilt betalen, is het ook van groot belang om je schoenen goed te onderhouden. Hiervoor bestaat speciale verf voor schoenen die geschikt is voor alle soorten schoenen en dus ook jouw befaamde Yeezy’s. Er bestaat zelfs witte schoenverf, die jouw witte schoenen ook echt fris wit houdt. Door de speciale formule trekt de verf in je schoenen, in tegenstelling tot de meeste andere schoenenverf. Die ligt namelijk op de schoenen, waardoor het ook snel weer van de schoen afslijt.

 

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van je outfit, zorg dus dat ze er verzorgd en mooi uit zien. Dit doe je door de schoenen regelmatig schoon te maken en te verven. Zo behoudt je de kleur.

https://www.leerverfshop.nl/