Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Caps bedrukken ter promotie

Ben je op zoek naar een origineel geschenk wat u ter promotie kunt weggeven aan jouw klanten en prospects? Laat dan caps bedrukken bij Maxilia. Deze kun je weggeven bij een beurs of een event. Laat de caps bedrukken met jouw eigen logo en breng jouw bedrijf zo onder de aandacht bij jouw doelgroep. Benieuwd naar de mogelijkheden van het bedrukken van caps? We leggen het graag uit in deze blog, dus lees gauw verder en ontdek alle voordelen van dit musthave item als relatiegeschenk.

Trendy caps bestellen

Bij Maxilia vind je en ruim aanbod trendy caps die je tegen een betaalbare prijs kunt bestellen. Je kunt kiezen uit geborduurde caps, snapbacks en trucker caps. De geborduurde caps zijn chique en duurzaam, de snapbacks zijn stoer en recht en de trucker caps hebben een luchtige achterkant van mesh. Kortom: de keuze is reuze. Uiteraard zijn de caps verkrijgbaar in allerlei diverse trendy kleuren. Veel mensen kiezen ervoor om het bedrijfslogo op de cap te laten bedrukken. Wil je helemaal opvallen? Verzin dan een pakkende quote in een hip lettertype en plaats deze op de cap.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Het laten bedrukken van een item is natuurlijk spannend. Je kunt bij Maxilia geen enkele items bestellen, maar je kunt alleen meerdere aantallen bestellen. Gelukkig krijg je altijd nadat je een bestelling plaatst een digitaal drukvoorbeeld in uw mailbox. Deze ontvang je binnen 4 uur en deze is op schaal in de door jou opgegeven kleuren. Onze tip is om vooraf een vrijblijvend en gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen van het te bedrukken product. Zo kun je daarna nog altijd beslissen of je de bedrukte caps ook daadwerkelijk wilt bestellen.

Meer weten over het bedrukken van caps?

Wil je ook graag caps bedrukken? Neem dan een kijkje op de website van Maxilia. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij je ontwerp, neem dan gerust contact op met de specialisten van Maxilia. Zij helpen je graag verder zodat je een bestelling plaatst waar je tevreden mee bent en je straks heel veel mensen ziet rondlopen met de bedrukte caps van jouw bedrijf.

https://www.maxilia.nl