Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Met vrienden op vakantie naar Spanje.

Iedere tiener wilt graag een keer op vakantie met zijn of haar vriendengroep. Vaak komen zij er al snel achter dat een vakantiebestemming uitkiezen minder makkelijk is dan vooraf gedacht werd. Dit komt doordat iedereen een eigen mening heeft over een land, het verblijf en over de hoeveelheid dagen die men daar gaat verblijven. Ook is het vaak lastig voor de vriendengroep om meteen een datum uit te kiezen, aangezien iedereen een andere periode heeft dat hem of haar beter uitkomt. Mocht het toch lukken om al vrij snel een datum gekozen te hebben, dan kun je gaan kijken in welk land en welke stad jullie de vakantie gaan houden.

Mochten jij en je vrienden/ vriendinnen echter geen idee hebben naar welk land jullie willen gaan, dan biedt dit artikel misschien een uitkomst voor jullie. Als jouw vrienden/ vriendinnen instemmen met een echte stapvakantie, dan is het een goed idee om een vakantie naar Spanje te overwegen. Spanje is namelijk een ideale vakantiebestemming voor jongeren. Er zijn in Spanje meerdere steden waar men goed kan uitgaan. Echter staat er één bestemming in Spanje al een paar jaar op nummer 1 als het aankomt op populaire feestbestemmingen, namelijk Mallorca.

Mallorca is al meerdere jaren verkozen tot de meest populaire feestbestemming van Europa. Twee aspecten die ervoor gezorgd hebben dat Mallorca deze prijs al een paar jaar achter elkaar heeft gewonnen zijn gezelligheid en diversiteit. Gezelligheid is natuurlijk altijd belangrijk tijdens het uitgaan en diversiteit ook. Als het een bepaalde plek of discotheek ontbreekt aan diversiteit dan gaan er minder mensen heen of hebben mensen het vaak al snel gezien. In Mallorca is er voor ieder wat wils.

In Mallorca zijn er delen van het eiland die wat meer inspelen op een bepaalde nationaliteit. Zo is er een Nederlands gedeelte, een Duits gedeelte en een Engels gedeelte op het eiland. Het Engelse gedeelte staat ook wel bekend als Magaluf. Hier zijn/ worden ook regelmatig afleveringen opgenomen van het programma Zon, Zuipen, Ziekenhuis.

Mocht je willen weten waar jij en je vrienden/ vriendinnen de grootste en beste feesten mee kunnen pakken of waar je een gezellig avondje kan gaan stappen in Mallorca, lees dan het volgende artikel: uitgaan Mallorca.

http://www.vakantiespanje.nl