Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Knippen zonder problemen: kapper mama of ‘echte’ kapper?

Er zijn eigenlijk maar twee dingen die je hele leven lang blijven groeien, namelijk je haar en je nagels. Beide zal je van tijd tot tijd moeten verzorgen en knippen. Super lange nagels zijn misschien wel in de mode nu, maar je kan niet zeggen dat het echt heel handig is. Nagels knippen kunnen de meeste mensen toch wel zelf, tenzij je misschien heel oud bent en niet zo goed meer bij je teennagels kan komen. En daar heb je toch de pedicure voor, maar gelukkig hoef je je daar nog even geen zorgen over te maken. Ook je haar blijft dus je leven lang groeien, totdat het uitvalt natuurlijk, maar dat duurt hopelijk ook nog wel eventjes. Te lang haar staat bij niemand goed, dode puntjes en dunne uiteindes zijn niet echt in de mode. Hoe dan ook, op een gegeven moment moet de schaar toch echt in jouw haar, of het nu te lang is of het volume er gewoon uit is. Op dat moment moet je gaan nadenken over hoe je dat gaat aanpakken. Daar zijn eigenlijk twee mogelijkheden voor.

 

De allergoedkoopste én makkelijkste manier om je haren te laten knippen, is door het te vragen aan iemand in je omgeving. Als jij een beetje aardig bent, dan zal je je verbazen hoeveel mensen voor jouw willen doen. Het voordeel van je haar thuis door iemand te laten knippen, is natuurlijk dat het goedkoop is; waarschijnlijk hoef je er helemaal niets voor te betalen. Natuurlijk loop je op deze manier wel het risico dat er iets fout gaat en je er de komende maanden gek bij loopt.

 

Wanneer je het risico op mislukking kleiner wil maken, is het erg aan te raden om naar een ‘echte’ kapper te gaan. Bij One Kappers bijvoorbeeld hebben ze top haarverzorging Delft. Het is een kapper Delft zonder afspraak waarbij ze goed naar jouw wensen kunnen luisteren. Zo wandel je altijd met een blije én frisse kop de deur uit.

https://www.onekappers.nl/