Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Dit is waarom iedereen een lichaamsdroger nodig heeft

Door technologische ontwikkelingen is het voor ouderen en minder validen steeds makkelijker om langer zelfstandig in hun eigen woningen te blijven wonen. Ook bestaan er meer en meer creatieve oplossingen voor veelvoorkomende problemen, zoals het plaatsen van antistootblokjes op tafelpunten, die eigenlijk bedoeld zijn voor kinderen. Antislipsokken zijn daarnaast een voorbeeld van een preventieve oplossing voor gemene vallen in huis door ouderen of minder validen. Aan het rijtje van technologische ontwikkelingen kan nu echter ook een nieuwe uitvinding toegevoegd worden, namelijk de body dryer van Lavicta. Wat deze lichaamsdroger inhoudt en waar je de body dryer kopen kan, lees je in dit artikel.

Hoe neem je de lichaamsdroger in gebruik?

De lichaamsdroger is een hulpmiddel in de badkamer en alternatief voor het afdrogen met een handdoek, waar met name ouderen, minder validen en mensen met huidproblemen baat bij hebben. Doordat de droger het lichaam namelijk als het ware droog föhnt, is het niet langer noodzakelijk om een handdoek te gebruiken voor het afdrogen. Dit verkleint vervolgens de kans dat ouderen een verkeerde draai maken of uitglijden tijdens het afdrogen en voorkomt huidirritaties als gevolg van schurende handdoeken. Echter, ook als jij behoefte hebt aan wat extra comfort in de badkamer is de lichaamsdroger geen overbodige luxe. De uitvinding wordt namelijk niet alleen toegepast in verzorgingstehuizen en in de gehandicaptenzorg, maar wordt ook ingezet in sauna’s en spa’s. Hieruit blijkt dus dat de body dryer ideaal is voor zowel zakelijk als particulier gebruik en dient als zowel een waardevolle oplossing als een comfortabele toevoeging aan de badkamer.

Waar schaf ik de body dryer aan?

Ben jij geïnteresseerd in de lichaamsdroger en kan jij niet wachten om de voordelen van de uitvinding te ervaren in eigen huis? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website van Lavicta en schaf jouw eigen lichaamsdroger vandaag nog aan!

https://lavicta.nl/

Gerelateerde artikelen

Gouden ringen in huidige mode

De dozen van de Dozenhal

Scriptie nakijken – 3 tips die je zelf kunt doen