Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Instagram volgers kopen en andere manieren om je bereik te vergroten.

Ben je helemaal weg van Instagram, maar heb je geen volgers? Toch zijn er meerdere manieren om meer volgers te genereren op Instagram. Je kunt dit doen op een organische manier als zowel instagram volgers kopen. Wij hebben de beste tips op een rijtje gezet!

Gebruik hashtags die je helpen volgers te verzamelen.

Voorbeelden zijn #FF (Follow Friday), #instafollow, #l4l (Like for like), #tagforlikes en #followback. Hashtags hebben alleen effect net na het plaatsen van de foto en worden daarna eigenlijk niet meer gevonden, dus mocht je niet zo’n fan zijn van deze hashtags kun je deze gewoon wissen na een paar uur.

Check via Explore aanbevolen foto’s.

Hier staat waarschijnlijk een hoop tussen wat je leuk vindt (inspiratie) en je vindt op die manier accounts vergelijkbaar aan die van jouzelf. Deze strategie zou je per honderd foto’s gelikete foto’s 6,1 meer volgers op kunnen leveren. Mooi meegenomen.

Deel je Instagram-kanaal via andere sociale media.

Post je foto’s dus ook op Twitter en Facebook met een begeleidend tekstje om jouw volgers te trekken.

Als je dan toch bezig bent: laat vooral ook comments achter!

Dit is de meest natuurlijke manier om nieuwe volgers te genereren. Ga mensen echter niet lastigvallen, maar wees oprecht.

Instagram volgers kopen

Heb je alle bovenstaande manier geprobeerd? Maar werk het nog steeds niet zoals jij graag wilt? Dan is er nog een andere oplossing. Je kun Instagram volgers kopen, dit kun je gebruiken om je Instagram account een zetje in de juiste richting te geven. Er zijn diverse websites waar je volgers kan kopen. Let er echter op bij welke websites je volgers gaat afnemen, niet alle websites hebben de juiste accounts met genoeg volgers.

 

https://web-wings.nl/

Gerelateerde artikelen

Comfortabel licht op je werk

De mogelijkheden voor elektrisch roken

Het beste voor de hond