Rolleiclub
Image default
Bedrijven

De juiste keuze van telefoonhoesjes

Een smartphone hoesje is makkelijk te vinden in Nederland. Talloze maten, kleuren printen, merken en soorten. Er zijn smartphonehoesjes beschikbaar voor alle merken telefoon zoals Apple, Samsung, Nokia, Sony, OnePlus, Huawei en veel meer.

Welke soorten telefoonhoesjes zijn er?

De bookcase is enorm populair. Dat is ook niet zo gek omdat je naast volledige bescherming rondom je smartphone ook vaak nog wat extra spullen in het hoesje kunt doen zoals pasjes of contant geld. Bookcases zijn vaak gemaakt van leer of kunstleer, en zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en prints. Met een backcover hoesje bescherm je de achter- en zijkant van je smartphone. Het voordeel van een backcover is dat je altijd direct toegang hebt tot je scherm. Dat is tegelijkertijd ook weer het grootste nadeel omdat er geen bescherming op het display zit. Echter kan je dit weer eenvoudig oplossen met een screenprotector. Een flipcase hoesje zorgt voor volledige bescherming rondom. Het hoesje opent naar boven of beneden waardoor de klep tijdens het bellen niet in de weg zit.

Met een insteekhoesje of pouch kan je jouw smartphone onderweg volledig rondom beschermen, maar zodra je hem gebruikt heb je volledige toegang. Er zijn verschillende soorten insteekhoesjes verkrijgbaar van verschillende materialen, maar meestal zijn deze smartphone hoesjes gemaakt van leder of kunstleder. Met een trekkoord heb je snel toegang tot je telefoon. De bumper is populair geworden sinds Apple dit hoesje voor de iPhone 4 lanceerde. Tegenwoordig zijn er bumpers verkrijgbaar voor veel smartphones. Een bumper bedekt alleen de randen van je telefoon. De achter- en voorkant blijven dus open. Dat is mooi omdat je dan het design van je smartphone blijft zien, maar daardoor bestaat er wel kans dat je telefoon beschadigd. Dat los je eventueel op met een screenprotector. Met een sportarmband of heupband kan je jouw smartphone ook tijdens het sporten meenemen. Handig als je bijvoorbeeld gaat hardlopen en muziek wilt luisteren op je telefoon.

Bovendien blijf je altijd bereikbaar. De meeste smartphone hoesje modellen zijn geschikt om te dragen om je bovenarm, maar er zijn ook heupbanden voor om je middel. Als je jouw telefoon extra goed wilt beschermen kan je ook kiezen voor een extra stevig smartphone hoesje. Vaak zijn smartphone hoesjes uit deze categorie voorzien van extra dikke rubber randen en een ontwerp waarbij schokken worden opgevangen. Ook zie je vaak een ingebouwde screenprotector zodat ook je display goed beschermd is. Een skin is de meest minimalistische vorm van een smartphone hoesje. Het is een sticker die je op de achterkant van je telefoon plakt. Vaak zijn deze van kunststof, maar er zijn ook modellen van echt leder. Als je liever geen hoesje wilt gebruiken, maar toch je telefoon wilt beschermen, is een skin een ideale keuze.   

https://www.telefoonhoesje.nl/