Rolleiclub
Image default
Aanbiedingen

Afvallen na de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en ondanks dat de feestdagen dit jaar behoorlijk anders zijn dan we gewend zijn, zullen er ook dit jaar in vele huishoudens verschillende lekkere gerechten op tafel staan. Natuurlijke kunnen we maar met maximaal 3 man genieten van deze maaltijden, maar dit neemt natuurlijk niet weg dat menig persoon behoorlijk wat naar binnen werkt tijdens de feestdagen. Op het moment dat de feestdagen weer voorbij zijn is het natuurlijk wel belangrijk dat je de overtollige kilo’s die je bent aangekomen kwijtraakt. In dit blogartikel gaan we je precies vertellen hoe je dit moet doen.

 

Volg een dieetprogramma

Dietprogramma’s zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De meeste dieetprogramma’s zijn natuurlijk ontworpen om je te helpen met afvallen. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de producten van Herba4everyone.nl. Tijdens dit afvalprogramma vervang je meerdere maaltijden per dag door gezonde maaltijdshakes. Deze shakes zitten vol met alle belangrijke voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, maar daarnaast bevatten ze weinig ongezonde stoffen. Hierdoor ben je dus minder snel geneigd om te grijpen naar tussendoortjes, waardoor je sneller af zal vallen.

 

De dag na de feestdagen 

Op 2 januari zijn de meeste feestelijke gelegenheden weer voorbij. Wij raden je dan ook aan meteen deze dag te starten met het verliezen van de kilo’s die je bent aangekomen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door gelijk één dag te vasten. Hierdoor zal je lichaam je reserves aanspreken, waardoor er meer vet verbrand wordt in je lichaam. Dit heeft vrijwel een direct effect en je zal dan ook zonder twijfel gewicht verliezen wanneer je dit doet.

 

Probeer gezond te eten

 

New year, new me? Een nieuw jaar is aangebroken en dit is dus de ultieme kans om iets aan je eetpatroon te veranderen. Laat de ongezonde tussendoortjes staan en probeer je eens te focussen op het eten van gezond voedsel. Denk aan groente, fruit, brood en andere gezonde dingen. Je zal merken dat je lekkerder in je vel zit en daarnaast heeft dit ook nog vele andere voordelen voor het lichaam.