Rolleiclub
Image default
Mode en Kleding

Een push up bh voor een prachtig decolleté

Ook al zie je je bh niet direct, toch is het erg belangrijk om de juiste bh voor jou te kiezen. Er zijn zo veel soorten en maten dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Alleen al om de juiste maat te vinden is vaak al moeilijk. Toch is dit erg belangrijk, want een niet goed passende bh zit te los of gaat juist knellen. En als er iets is wat je niet wil, dan is het wel de hele dag last hebben van een verkeerd zittende bh. De perfecte bh past dus niet alleen erg goed, hij ziet er ook nog een prachtig uit onder je kleding. Heb je net een schitterend zwart jurkje gekocht met een laag decolleté? Ga dan voor een push up bh. De push up bh zorgt voor een prachtig decolleté.

 

Voor wie is een push up bh geschikt

Vaak wordt gedacht dat een push up bh alleen geschikt is voor vrouwen met kleine borsten. Maar niets is minder waar. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat je borsten wat gelift worden, maar centreert je borsten ook. Hierdoor krijg je prachtige uitziend decolleté. Vrouwen met een grote borsten kunnen de pads uit de bh halen als het een te vol effect geeft. Dus wil je een sexy decolleté creëren bij je nieuwe jurkje? Ga dan voor een push up bh.

 

Misvattingen over de push up bh

Een vaak gehoorde klacht over de push up bh is dat het zorgt voor nek- en schouderklachten. Deze misvatting willen we meteen uit de wereld helpen. Dit ligt namelijk niet aan de push up bh, maar aan het feit dat je een verkeerde maat bh draagt. Ook is het niet slecht voor je borstspieren, ook een misvatting die je vaker hoort. Naarmate je ouder wordt zal de huis rond je borsten soepeler worden. Een push up bh versnelt dit effect totaal niet. Dus wil je een prachtig decolleté, ga dan gerust voor een push up bh. Je zult zeker schitteren.

https://dolcedonna.shop/collections/push-up-maximizer