Rolleiclub
Image default
Mode en Kleding

Voor welk model tas kiezen de meeste mannen?

Voor welk model tas kiezen de meeste mannen? 

Steeds vaker zie je ook mannen met een tas lopen over straat. Dit varieert van een tas voor om de heupen tot aan een rugzak. Maar welke tassen worden nu eigenlijk nog het meest gebruikt door mannen?

 

Welk tassenmerk past het meest bij mannen?

Ook mannen tassen worden gemaakt door diverse merken, maar welk tassenmerk is in de tijd het meest trendy? Je hebt natuurlijk de bekende merken zoals Tommy Hilfiger of Calvin Klein, maar is dit eigenlijk wat iedereen wilt? Het merk omybag is een merk die tassen maakt in een vintage stijl. Deze tassen zijn niet alleen erg netjes, maar eveneens ook goed voor het milieu. De reden hiervan heeft ermee te maken dat de tassen van omybag zijn gemaakt van eco-leer welke is geproduceerd op een water- en energiezuinige manier, zonder dat er schadelijk stoffen bij betrokken zijn. Dit is dus het perfecte merk voor mannen tassen.

 

Welke soort tas wordt het meest gebruikt door mannen?

Er zijn meerdere soorten tassen welke het meest worden gebruikt door mannen, dit zijn de rugtas, schoudertas en laptoptas. Hoewel de rugtas en laptoptas veel gebruikt worden, spant de schoudertas toch wel de kroon. Om eens een aantal voorbeelden op te zoeken raden wij je aan om online te zoeken naar schoudertas man. Hierna zie je per direct vele websites welke doen aan de verkoop van deze tassen en is het vervolgens aan jou om hieruit een keuze te maken. De reden dat mannen al snel voor dit model kiezen, heeft ermee te dat de tas erg gemakkelijk is om mee te nemen in het dagelijks leven, voor zowel privé als zakelijk gebruik. De schoudertassen zijn dan ook voornamelijk bedoeld voor het meenemen van spullen zoals sleutels, een portemonnee en bijvoorbeeld een agenda.

 

Welke tas is makkelijk mee te nemen?

Natuurlijk verschilt het per persoon naar welke tas de voorkeur uitgaat. Maar welke tas is nu praktisch en niet al te groot tegelijkertijd? Dan komen we toch echt uit op de cross body tas. Deze tas is klein, compact en superhandig om mee te nemen naar elke gelegenheid. Deze tas beschikt over een band, waardoor je de tas kruislings over je borst kan doen. Op deze manier zit de tas dan ook niet in de weg en kan je er gemakkelijk bij. Wat eveneens handig is aan deze tassen, is dat deze verstelbaar is, waardoor je zelf kan kiezen hoe hoog of laag de tas hangt. Houdt er bij de cross body tassen wel rekening mee dat de inhoud maar beperkt is en je niet van alles kan meenemen.