Rolleiclub
Image default
Zakelijk

Maak de perfecte etalage met etalagemateriaal

Een sfeervolle en aantrekkelijk etalage is erg belangrijk voor een winkel. Het is de eerste indruk die klanten van jou krijgen en die moet hoe dan ook goed zijn. Een rommelige en inspiratieloze etalage lopen mensen snel voorbij. Met behulp van etalage materiaal is het eenvoudig om de perfecte etalage in te richten. Want als mensen blijven staan omdat ze onder de indruk zijn van jouw etalage, is de kans groot dat ze ook je winkel naar binnen gaan. En dat is weer goed voor de verkoop.

 

Kartonnen etalagemateriaal

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het gebruiken om er je etalage mee in te richten. Een van de materialen die geschikt is om te gebruiken hiervoor is kartonnen etalagemateriaal. Door dat karton lichtgewicht is, kan je het goed en snel afwisselen als je toe bent aan een nieuwe inrichting. Je bergt het namelijk erg eenvoudig op om het zo op een later moment nogmaals te kunnen gebruiken. Ook neemt het niet al te veel plek in beslag, wat natuurlijk ook ideaal is. Kartonnen etalagemateriaal kan je helemaal naar eigen wens laten maken. Bijvoorbeeld met jouw bedrijfsnaam of logo. Of maak een kartonnen pop. Deze zal gegarandeerd de aandacht trekken.

 

Etalagemateriaal voor ieder seizoen

Met Pasen huppelen de konijntjes door je etalage en in de herfst kleurt je etalage geel en oranje en kruipt er een eekhoorn tussen je tentoongestelde producten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het is belangrijk dat je je etalage ieder seizoen veranderd. Dus in de lente kruipen de vogeltjes uit hun ei en in de winter staat een sneeuwpop vrolijk te zwaaien naar je klanten. Vergeet ook niet de feestdagen mee te nemen!

https://endlessbranding.com/etalagemateriaal