Rolleiclub
Image default
Zakelijk

Heeft u wel eens nagedacht over het kopen van papieren tassen?

U kunt papieren tassen gebruiken om spullen in uw winkel op te bergen. Maar ze lenen zich ook erg goed voor het verpakken van spullen nadat een transactie is voldaan. Ideaal voor producten in een stevige verpakking, zoals shampoos, sieraden en schoenen. Maar ook het inpakken van kleding leent zich erg goed in tassen van papier. Al met al meer dan genoeg situaties waardoor u uzelf hier eens een keer in moet gaan verdiepen.

 

Naar wat voor formaat tas bent u op zoek?

Voordat u online een bestelling gaat plaatsen oor nieuwe tassen, is het goed om eerst te bekijken wat voor varianten er zoal zijn. Als het gaat om de afmeting an de tassen van papier, is er namelijk erg veel mogelijk, u kunt hierbij denken aan modellen die kleiner zijn dan een vel A5 papier tot aan modellen die groter of zelfs groter zijn dan een boodschappentas. Zo is er voor iedere winkelier altijd een mooi aanbod te vinden.

 

Eindeloze opties op het gebied van het bedrukken

Als u eenmaal een passend formaat hebt gevonden voor een tas van papier, dan is het ook een goed idee om na te denken over de optie om het formaat te bedrukken. De print kan bijvoorbeeld bestaat uit een logo, een bedrijfsnaam of simpelweg de kleuren van de huisstijl van uw onderneming. Dit zorgt voor een extra persoonlijke touch en uw bedrijf wordt ook nog eens vaker herkend als de tas mee wordt genomen op straat.

 

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste papieren tassen? Neem een keer contact op met een specialist

Om zeker te zijn van de beste investering, moet de tas het juiste formaat en het juiste design hebben. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruike? Of wilt u op dit moment vooral graag alles weten over de mogelijkheden die er voor uw onderneming zijn? Neem een keer contact op met een specialist. U krijgt daardoor meteen een erg goed beeld als het aankomt op de papieren tassen die u voor uw bedrijf kunt bestellen.