Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Excel uren optellen verleden tijd?

Het bijhouden van uren kan om verschillende redenen zinvol zijn. Zo kun je urenverantwoording afleggen aan je werkgever, of als je zelfstandig ondernemer bent kun je inzicht krijgen in jouw werkzaamheden. Daarnaast worden uren vaak bijgehouden om te factureren aan de klant. Kortom, het bijhouden van uren is een belangrijk onderdeel van het functioneren op de werkvloer. Maar is excel uren optellen verleden tijd? Er zijn namelijk veel eenvoudige manieren om je uren bij te houden!

Er is een makkelijkere manier dan excel uren optellen

Excel uren optellen is natuurlijk een handige manier, maar er zijn ook verschillende handige tools om je uren op te tellen. Zo zijn er bijvoorbeeld apps waarmee je jouw urenregistratie kunt bijhouden en deze meteen kunt exporteren. Zo bespaar je veel tijd op het administratief werk, waardoor je meer tijd over hebt om productief bezig te zijn!

Waarom uren optellen?

Zoals gezegd zijn er verschillende redenen waarom uren optellen belangrijk is. Jouw uren worden meestal gekoppeld aan je salaris, of je nou voor een werkgever werkt of zelfstandige bent. Ook zorgt het bijhouden van uren voor inzicht in je werkzaamheden, waardoor je efficiënter te werk kunt gaan. Je weet namelijk beter hoeveel tijd bepaalde activiteiten in beslag nemen, waardoor je hier in de toekomst rekening mee kunt houden als je een planning maakt. Dit verhoogt de productiviteit waardoor je meer werk verricht krijgt. daarnaast kun je aan zowel je baas als aan klanten verantwoording afleggen over het aantal gewerkte uren en de werkzaamheden die je in deze uren hebt verricht.

https://keeping.nl/excel-urenregistratie

Gerelateerde artikelen

Voorbereiding op het bouwen van een huis

Uw huis extra beveiligen

De juiste keuze van telefoonhoesjes