Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

De telefoon altijd netjes beantwoord

Ook in deze tijden van digitale communicatie, is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn via de telefoon. Sommige mensen willen graag gelijk een antwoord en anderen hebben misschien ook niet de beschikking over een apparaat met internet. Hoe dan ook is het als bedrijf belangrijk dat je goed bereikbaar bent, maar soms vraagt dat wel nogal wat van een onderneming.

Iemand apart aannemen voor het beantwoorden voor de telefoon is bijvoorbeeld dan wel weer een grote investering en zelf ben je misschien ook niet altijd in staat om de telefoon aan te pakken, zeker niet wanneer je zelfstandig ondernemer bent zonder personeel of met weinig personeel. Een betere optie is dan wellicht het inhuren van een antwoordservice telefoonservice. Met een goede antwoordservice hoef je je niet meer druk te maken over je telefonische bereikbaarheid, want dat is dan gewoon altijd goed geregeld. 

Je kunt voor verschillende diensten kiezen. Zo kun je de totale service laten overnemen en de telefoonservice ook echt je klanten inhoudelijk laten helpen. Je kunt ook ervoor kiezen om hen alleen de telefoon te laten beantwoorden en dan te laten doorschakelen naar jou. Ook alleen laten opnemen, wanneer jij even niet beschikbaar bent, behoort tot de mogelijkheden.

Vooral in deze tijden is het belangrijk om je klanten goed te bedienen. Deze hebben genoeg keuze uit andere opties, dus zal je er zelf voor moeten zorgen dat jouw optie de beste optie is. Een goede bereikbaarheid en vooral ook een goede klantenservice zijn daarbij ook eigenlijk onmisbaar. Een goede service in een markt van gelijke producten en redelijk gelijke prijzen kan voor de consument net de doorslaggevende factor zijn om met jouw bedrijf in zee te gaan in plaats van met een andere aanbieder. En een klant die eenmaal bij je koopt doet dat wellicht wel vaker en die wil je dus tevreden houden.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/