Rolleiclub
Image default
Hobby en vrije tijd

Ooit gedacht aan kleding kleuren?

Wanneer je kleding draagt vervaagt de kleur na verloop van tijd. Je wast het geregeld waardoor de kleur steeds minder wordt. Maar ooit gedacht aan kleding kleuren? Dan is het gewoon mogelijk om een broek te kleuren naar jouw eigen wens! Kies jij het liefst voor een groene broek of toch een andere kleur? Het kan allemaal! Neem maar eens een kijkje op de website van Aybel.nl!

 

Hoeveel heb je nodig voor één broek? 

Voor jou is het al duidelijk dat je maar al te graag een broek wilt kleuren naar wens. Hiervoor zal je eerst de broek moeten wegen om te zien hoeveel poeder je nodig hebt voor het kleuren. Weegt de broek minder dan 1 kilo? Dan heb je maar 1 zakje nodig om het te kleuren in jouw gewenste kleur. Wil je het liefst een lichtere kleur hebben dan wat je in de webshop ziet? Maak dan gebruik van minder poeder. Houdt er dan wel rekening mee dat de kleur iets anders uit kan vallen.

 

Een T-shirt kleuren? 

Niet ieder soort materiaal kan gekleurd worden naar wens. Hiervoor kan je het beste eens op de website van Aybel.nl zelf kijken. Bij ieder product staat er duidelijk beschreven wat mogelijk is om te kleuren. Wel is het zo dat je bij Aybel.nl altijd zeer goed geholpen wordt. Je hoeft namelijk nooit lang te wachten tot de bestelling is geleverd. Ook als je naderhand nog vragen hebt kan je dit altijd aan hun stellen!