Rolleiclub
Image default
Hobby en vrije tijd

Astrologie en een vrediger en gelukkiger leven

Vrediger en gelukkiger leven

Beste horoskop widder,

Astrologie is de studie van de verschillende planetaire energieën en hun effecten op mensen. Het is geen waarzeggerij dat het een ongelooflijk berekenbaar hulpmiddel is, dat, wanneer het bestudeerd wordt, je kan helpen de reden voor deze incarnatie te achterhalen, wat je bent geïncarneerd om dit leven te leren om je door je betrokkenheid heen te helpen.

Door astrologie en je geboortehoroscoop te bestuderen, leer je de kwaliteiten, gaven en talenten die je uit vorige levens hebt meegebracht en die, wanneer ze gerealiseerd en aangewend worden, kunnen worden gedeeld met de wereld en de mensheid. De planeten hebben verschillende energiekwaliteiten, een aantal van deze kwaliteiten zal ik nu als voorbeeld voor u opsommen. De zon (planeet van horoscoop Leeuw), een echte ster, is een warme, genereuze vuurbal, met een oneindige hoeveelheid energie die hij liefdevol aan al het leven geeft. De zon vertegenwoordigt onze vader.

De maan is heel anders dan de zon, het stelt ons in staat onze emoties te voelen, en het beïnvloedt ook de wateren van de zeeën waardoor ze hoger of lager getij krijgen, afhankelijk van de fasen van de maan. Het stelt ons in staat in contact te komen met ons verleden en in harmonie te zijn met onze vrouwelijke kant en te koesteren. De maan vertegenwoordigt onze moeder.

De planeet Venus – van horoscoop Stierheeft weer verschillende kwaliteiten; zijn energieën bieden de mogelijkheid om met anderen om te gaan, om eigenwaarde te hebben of een gebrek daaraan. Het is de planeet van liefde, schoonheid, balans en vrede. Al deze eigenschappen van energie kunnen negatief of positief worden uitgespeeld. Het is onze keuze, dus als we ons eenmaal bewust zijn van deze energieën en met enige kennis van astrologie, kunnen we ervoor kiezen om ons levensspel positief te spelen. Dan zal ons leven aangenamer zijn, vrediger in onszelf en de wereld en meer tevreden met ons lot, want wat we weggeven, krijgen we terug, zo simpel is het.

Configuratie van de planeten

Nu, mijn overtuiging is dat wij als mensen op zielsniveau de ouders hebben gekozen, de datum, tijd en plaats waar we geboren moesten worden, zodat de planeten in zo’n configuratie zouden zijn en hun verschillende kwaliteiten van energie zouden uitstralen, dat we dit leven nodig hebben om de lessen te leren, die nodig zijn om ons te helpen een beetje verder op de evolutieladder te klimmen … Wij als mensen zijn hier om te leren, we doen geen dingen verkeerd of maken geen fouten, we zijn gewoon aan het leren. Het leven is een reis om te leren. Terwijl we hier op aarde zijn, zullen we onze lessen blijven leren, of we het nu leuk vinden of niet, of we ons er nu van bewust zijn of niet.

Hoe meer we open staan ​​voor en ons bewust zijn van alle reacties die we kunnen hebben als we met anderen omgaan, en hoe flexibeler we zijn om te veranderen. Hoe gemakkelijker ons leven zal verlopen. Door erachter te komen waar alle planeten in de hemelen waren gestationeerd, zal een astroloog, toen je werd geboren, precies vertellen welke lessen je hebt geïncarneerd om te leren net als Kreeft.

Een astroloog zal een geboortehoroscoop voor je opstellen; met de informatie van de plaats en het tijdstip waarop je bent geboren. Met deze informatie kan een astroloog in de kaart zien waar de planeten precies waren en of ze aspecten (verbindingen) met elkaar hebben. Deze aspecten kunnen gemakkelijk of moeilijk zijn en daarmee aangeven waar uw grootste uitdagingen in het leven liggen.

https://zodiac-horoscoop.nl/