Rolleiclub
Image default
Hobby en vrije tijd

Lukt het jou om te ontsnappen uit de escape room in Oldenzaal?

Ben jij ook zo verslaaf de aan het krijgen adrenaline? En kick je erop om spannende spellen te spelen en onder Tijdsdruk te werken? Dan is de escape room in Oldenzaal echt een aanrader voor jou! Laat je uitdagen door je op te sluiten in een ruimte met meerdere mensen en ontrafel alle puzzels en opdrachten die hier te vinden zijn om zo snel mogelijk weer de ruimte te kunnen verlaten. Door de opdrachten op te lossen kan je door naar het volgende en oudere keer ben je steeds een stapje dichterbij het openen van de deur van de escape room in Oldenzaal wat het uiteindelijke doel is van de hele uitdaging. 

60 minuten

Lukt het jou samen met de groep om binnen een tijdsbestek van zestig minuten uit de escape room in Oldenzaal te ontsnappen. Tijdens de spellen die je gaat spelen is het belangrijk dat je al je zintuigen gaat gebruiken. Je moet op onderzoek uit in de kamer en het is heel belangrijk dat je met je teamgenoten samenwerkt, want alleen op die manier kan je de escape room in Oldenzaal verlaten. Laat je niet opjagen door de ander en voorkom ruzie, want het is juist leuk om samen de ruimte te verlaten en met een trots gevoel binnen de tijd weer buiten te staan.  

Nadenken

Vergeet naast de adrenaline die door je lijf giert niet goed en strategisch na te denken, want ook dit is erg belangrijk bij het ontsnappen aan de escape room in Oldenzaal. Hoe meer van de puzzels die je oplost in de ruimte, hoe sneller je weer buiten staat. Snelheid en tactiek is bij de escape room in Oldenzaal erg belangrijk en zijn de key words voor het vrijkomen uit de ruimte. Ga jij ook de uitdaging aan? Reserveer dan snel een van de kamers bij de escape room in Oldenzaal.