Rolleiclub
Image default
Dieren

Bestrijd ongedierte met goede rattengif

Rattengif biedt een uitkomst wanneer u vermoedt ratten in of om het huis te hebben. Wanneer u denkt last met ratten te maken te hebben kan u contact opnemen met onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via de mail en de telefoon. U vindt de contactgegevens op onze website. Na dit contactmoment komt een van onze medewerkers graag op de locatie langs waarvan u denkt dat daar het probleem zich bevindt. Onze experts kunnen snel vaststellen of u inderdaad met ratten te maken heeft of wellicht met een ander diersoort. Als u inderdaad last blijkt te hebben van ratten gebruiken onze experts rattengif om dit ongedierte te bestrijden.

Wat kan u zelf doen?

Rattengif is ook in de vorm van losse korrels en sprays te koop. Daarnaast beschikken wij ook over een ruim aanbod aan lokmaterialen waarin het rattengif is verwerkt. Wij wijzen u erop goed de handleiding te lezen. Een verkeerd gebruik van het rattengif kan lijden tot ernstige situaties. Denk ook aan uw eigen huisdieren en kleine kinderen wanneer u het rattengif in uw huis verspreidt. Indien u twijfelt of u inderdaad te maken heeft met ratten en/of muizen is het niet noodzakelijk om een expert te laten langskomen. U kan gemakkelijk zelf het probleem bevestigen door een speciale zaklamp aan te schaffen. Deze zaklamp beschikt over een speciaal licht wat sporen van ratten en muizen aantoont. Zowel de zaklamp als het rattengif is verkrijgbaar op onze website.  

Ratten voorkomen

Wanneer u denkt van de ratten af te zijn wilt u natuurlijk voorkomen dat de ratten opnieuw een weg banen in uw huis. Hiervoor kan u een aantal voorzorgsmaatregelen treffen.  Gooi uw afval direct weg in afgesloten containers. Wanneer u huisdieren heeft adviseren wij om hun voer niet de hele dag in de voerbak te laten liggen. Berg het voer afgesloten op wanneer uw huisdier niet alles in een keer opeet.