Rolleiclub
Image default
Bedrijven

preppen voorbereiden

Op een bepaald moment in de toekomst is een oorlog bijna een onvermijdelijk vooruitzicht, waar je ook woont. Dit betekent dat u moet begrijpen wat het zou betekenen als er een oorlog in uw land zou uitbreken en wat u moet doen als er oorlog komt.

 

Door te begrijpen hoe u zich kunt voorbereiden voordat de oorlog plaatsvindt, ben jeklaar voor het evenement als en wanneer het gebeurt. je wilt niet dat uw gezin onvoorbereid is, want hoogstwaarschijnlijk zal er snel een oorlog beginnen. Zorg ervoor dat je je voorbereidt op oorlog, zodat je klaar bent als er een mogelijkheid is.

 

Voorraad opbouwen

Een van de eerste dingen die je moet doen, is alles opslaan wat je nodig heeft als jebent afgesneden van de rest van de wereld. Deze voorraad is omvangrijk en moet worden geprioriteerd, aangezien sommige items belangrijker zullen zijn dan andere.

 

 

Overlevingsuitrusting

Veel producten moeten deel uitmaken van jouw voorraad overlevingsuitrusting. Deze omvatten messen, touw, wandelschoenen, canvas of tenten, en al het andere dat je nodig zou kunnen hebben als je door de wildernis moest wandelen. Dit is heel goed mogelijk als er een oorlog plaatsvindt en vooral als die oorlog snel lelijk begint te worden. Bekijk onze lijst met de beste survivalmessen waaruit je kunt kiezen.

 

Het kan zijn dat je met de rest van je familie moet verdwijnen en ervoor moet zorgen dat je in de wildernis overleeft. Er zijn veel gereedschappen die je nodig hebt, en je moet ervoor zorgen dat de meeste van hen in een rugzak passen voordat je ook gaat.

Maak een lijstje met benodigdheden

 

Voedsel

De meest essentiële items zijn voedsel en water. Je moet genoeg hebben zodat als je bent afgesneden van de rest van je stad of dorp, je genoeg hebt om je hele gezin door te helpen. Dit neemt veel ruimte in beslag in jouw voorraad, en dat betekent dat u een speciaal gebied nodig heeft waar u het gemakkelijk kunt opbergen.

 

Zorg ervoor dat u bederfelijk voedsel op voorraad heeft in plaats van veel magnetrons of zelfs maaltijden op een kookplaat. Nogmaals, het zou helpen als u ervan uitging dat u geen elektriciteit zult hebben, en dat betekent dat u alleen items kunt eten zoals ze zijn (het grootste deel van jouw voorraad) of items die boven een vuur kunnen worden gekookt.

 

Bouw een put

Door je bron ben je beter in staat om jezelf en jouw gezin te onderhouden. Je hebt de mogelijkheid om iedereen te voorzien van water dat niets van je stad of overheid nodig heeft om te functioneren. Je gaat dingen als water, dieren en planten kunnen doen, wat betekent dat je iets langer moet overleven dan iemand die een put heeft. Water is het belangrijkste als je bent afgesneden van de samenleving, want zonder water zal je gezin niet overleven.

 

Plant een tuin

Door je tuin aan te planten, overleef je nog langer, omdat je voedsel hebt om je gezin te helpen.

 

Zelfvoorzienend leven

Hoe meer je van het net af bent, hoe beter je af zult zijn. Nu, natuurlijk, als je in het midden van de stad woont, is dit niet zo nauwkeurig, maar als je in het midden van het land woont en je hebt geen buren, je kunt jezelf snel helemaal van het net halen. En omdat je op het netwerk wilt zijn, zullen andere mensen het veel moeilijker hebben om je te vinden, wat je een stuk veiliger houdt als je uit de oorlog komt.

 

Een noodpakket of overlevingspakket

Begin je net en mis je wat? dan kan een standaard overlevingspakket ook interessant zijn. Deze worden vaak online verkocht en zijn kant en klaar. Hier zit bv al lang houdbaar eten in, een wereldradio, een mes, een EHBO doos en meer. vaak komen ze als rugzak zodat je jouw overlevingspakket direct kan meenemen. Een noodpakket helpt je dus snel met een paar belangrijke dingen om te preppen. 

Bekijk ook overlevingspakket

https://doepserleven.nl/wat-is-preppen/