Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Banen met veel variatie

Een kantoorbaan waarbij je de hele dag achter de computer moet zitten is voor sommige mensen niet bepaald een droombaan. Het zorgt er namelijk vaak voor dat het werk al snel saai wordt en je eigenlijk al snel meer wilt dan dat. Gelukkig zijn er voldoende andere banen waarbij je de kans krijgt om wat meer variatie op te zoeken. Ook deze banen zijn voldoende te vinden, waardoor je genoeg keuze hebt in je zoektocht naar een baan met veel variatie. Hieronder benoemen we een aantal banen waarbij je in ieder geval niet de hele dag achter je bureau hoeft te zitten.

Productiemedewerker

Wanneer je opzoek bent naar een baan met veel variatie, dan moet je een kijkje nemen tussen de vacatures voor productiemedewerker. Je bent hierbij op verschillende plekken binnen een bedrijf te vinden. Zo stel je machines in en controleer je de werking ervan of ben je bijvoorbeeld bezig met het recyclen van afval. Buiten het feit dat je veel op de been bent en niet te veel achter je computer zit, zijn er ook genoeg vacatures productiemedewerker te vinden. Zo vindt je altijd wel een vacature die bij je past.

Fotograaf

De baan met de meeste variatie is misschien wel de fotograaf. Natuurlijk ben je wel achter de computer te vinden om hier en daar wat foto’s te bewerken, maar over het algemeen ben je veel op pad. Voordat je fotograaf als beroep kunt uitoefenen zul je natuurlijk wel met een camera overweg moeten kunnen. Gelukkig zijn er voldoende scholingen en cursussen die je leren hoe je hiermee omgaat.

Recruiter

Kun je goed omgaan met mensen en vindt je het leuk om een goed gesprek te voeren? Dan is de baan van recruiter misschien wel wat voor jou. Deze baan vraag vaak dat je op pad gaat om bij bedrijven langs te gaan, of in gesprek te gaan met geschikte kandidaten. Natuurlijk komt er nog een beetje bureauwerk bij kijken, maar over het algemeen ben jij op weg.

Uiteraard zijn er nog meer banen te vinden waarbij je niet alleen maar achter je computer hoeft te zitten. Veel bedrijven weten dat het voor medewerkers belangrijk is om een beetje afwisseling te hebben. Er is dus over het algemeen voldoende keuze hiervoor.

https://fleximpuls.nl/vacatures/productie-vacatures/