Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Een simpele oplossing

Niet iedereen is altijd even gelukkig met zijn of haar uiterlijk. Het kan zijn dat je niet meer gelukkig bent met je lippen of oogleden. Het klinken misschien niet als hele erge belangrijke kenmerken, maar een hangend ooglid of hangende mondhoeden kan veel invloed hebben op de uitstraling van een persoon. Laten we het hangend ooglid als voorbeeld houden, dan zie je er namelijk altijd vermoeid uit. De hangende oogleden zorgen voor die uitstraling en je kunt er zelf niet gemakkelijk iets tegen doen. Hangende oogleden kennen ook nog andere gevolgen zoals de belemmering van het zicht. Het is dus te begrijpen dat je zo’n uitstraling of belemmering helemaal zat bent. Ook iets wat niet zo zeer een belemmering is als de oogleden kan worden aangepast. Tegenwoordig kun je een cosmetische kliniek binnen lopen en gelijk een consult plannen.

 

Wanneer je ergens ongelukkig over bent dan zou je niet er constant mee moeten leven als de oplossing eigenlijk zo makkelijk lijkt. Een kleine cosmetische behandeling stelt niet zo veel meer voor. De risico’s lijken nihil en de duur van de hele behandeling is vaak niet langer dan een half uurtje. Een ooglidcorrectie voor je hangende oogleden zal niet langer dan een half uurtje duren. Voor de behandeling wordt je slechts lokaal verdooft waardoor je zelfs tijdens de hele behandeling bij bewustzijn bent. Je kunt dus gezellig blijven kletsen met de chirurg.

 

Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest door enkele ontwikkelingen in de wereld van cosmetische chirurgie. De gevolgen zijn nu wel duidelijk: minder risico’s en snellere behandelingen. Maar voor de klinieken is het natuurlijk ook een goudmijn. Zij kunnen flink meer consumenten behandelen en dus meer omzet draaien in een kortere periode. Wel moet een cosmetische kliniek daarvoor durven te investeren. Klinieken hechten namelijk steeds meer waarde aan het merk van een product. Veel gereedschap moet dus van de beste merken komen, maar daar moet je dus wel het geld voor over hebben. Maar als je het niet doet zal de concurrent het wel doen.

http://www.faceland.nl