Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Een leuk avondje uit

Weer naar dezelfde kroeg? Een avondje eten in hetzelfde restaurant? Het is leuk om eens wat anders te doen maar soms kun je geen ideeën meer hebben. Lees hieronder voor leuke dingen die je dan kunt gaan doen.

De eerste tip is een shisha lounge. Dit zie je niet zo veel in Nederland. Vooral in Oosterse landen zie je dit vaker. Dit zijn een soort barren waar je een waterpijp kunt roken. De sfeer is echt alsof je je in het midden oosten bent. De beste shisha bar zit in Amsterdam en daar kun je ook meerdere lounges vinden. Als je daar voor het eerst heen gaat raad ik Al Waha tabak aan. Deze tabak geeft veel smaak af en je kunt kiezen tussen veel fruitsmaken. De rook is ook heel dik wat een leuk effect geeft.

Wil je een keer het theater bezoeken? Ga dan naar Scheveningen waar het AFAS Circustheater zit. Momenteel wordt de Lion King daar vertoond. Scheveningen heeft ook een grote boulevard dus je kunt er een leuk dagje van maken. Loop over de boulevard, eet een hapje in een restaurant en loop over de pier. Ga vervolgens naar het theater en het dagje is compleet.

Wat ook leuk kan zijn is om eens te biljarten of poolen. Dit kun je een uurtje doen en daarna lekker een drankje doen aan de bar. Bowlen kun je ook dan met een hapje eten achteraf. Naar de bioscoop gaan gebeurt ook vaak en als er een leuke film is, is dit ook erg leuk.

Wil je goedkoop uit? Download de app BarDoggy. Deze app laat precies zien waar bier in de aanbieding is. Maar ook hapjes die met korting te koop zijn worden weergegeven. Ook kun je een goedkoop dagje uit als je op internet zoekt naar korting. Dan kun je daar jouw keuze een beetje op filteren.

https://premium-hookahs.nl/