Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

De nieuwe DJI Spark maakt foto’s op commando

De afgelopen week hebben we weer een kleine (zeg maar grote) innovatie in de dronewereld mogen aanschouwen. We konden namelijk zien hoe het superbekende merk DJI hun allernieuwste drone presenteerde aan de wereld. Deze drone is zo klein dat deze zelfs in ej broekzak past. Het is de nieuwe DJI Spark.

Wat deze kleine drone zo bijzonder maakt is het feit dat deze natuurlijk heel erg klein is. Maar daarnaast beschikt deze mini drone ook over een uitermate goede camera die je kunt gebruiken voor het maken van erg toffe selfies. 

Sterker nog, je kunt deze drone kopen en vervolgens geheel zelf met je handen deze drone besturen. Dit komt namelijk door de nieuwe functie die DJI heet toegevoegd aan deze drones. Je kunt de Spark met handgebaren besturen en deze zo op commando bepaalde opdrachten laten uitvoeren. 

Wil je bijvoorbeeld een foto maken van de hele groep waarmee je op reis bent, dan is de Spark perfect voor een mooie groepsselfie. Gewoon even de drone uit je zak halen, in de lucht gooien en met je handen een vierkant maken. De Spark maakt dan geheel automatisch een foto van jou en je vrienden.

Ontzettend tof natuurlijk! Heb jij al een DJI Spark gekocht?