Rolleiclub
Image default
Beauty en verzorging

Bespaar zeeën van tijd met powder brows

Het laten zetten van semi permanente make-up is een uitkomst voor vrouwen over de hele wereld. Niet meer elke dag vroeg op te hoeven staan om uren voor de spiegel te staan en hun make-up te fatsoeneren.

 

Voordelen van powder brows

Make-up is helemaal niet goedkoop, zonde eigenlijk dat je het er elke avond weer vanaf moet halen toch? Met powder brows hoef je je daar in ieder geval al geen zorgen meer over te maken. Het zit prachtig en je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen. Iemand anders tekent ze perfect symmetrisch op jij hebt er verder helemaal geen omkijken meer naar. Het kost iets meer dan een potje wenkbrauwpoeder, maar de uren werk die je ermee bespaard verdienen dat geld weer terug. Want tijd is geld, toch? Je hoeft maar een keer per 1,5 jaar langs voor een touch-up, dat betekent dat je maar om het anderhalve jaar omkijken hebt naar je wenkbrauwen! Het maakt niet uit welk huidtype je hebt, de powder brows zijn echt voor iedereen!

 

Beter dan microblading?

Het is een kwestie van smaak of je powder brows of microblading mooier vindt. Wel is het zo dat ombre brows tot wel drie keer zo lang mee gaan! Het verschil is dat bij microblading dunne haartjes worden getekend en bij ombre brows een ombre poedereffect wordt gecreëerd. Ze zijn beide heel verschillend, maar de een is zeker niet beter dan de ander.

 

https://www.esbellacosmetics.com/pages/ombre-powder-brows