Rolleiclub
Image default
Beauty en verzorging

De tien stappen van de Koreaanse gezichtsverzorging

Altijd al een stralende huid willen hebben? Neem dan eens een kijkje naar hoe de Koreanen het doen met hun Koreaanse gezichtsverzorging. Zij hebben hier een heel 10-stappen plan bij bedacht, om te zorgen dat jij met een egale huid door het leven kan gaan. Laten we er maar direct mee beginnen. De eerste stap is dan ook om de huid schoon te maken met een oil cleanser. Dit verwijdert alle make-up, zelfs zonnebrand en waterproof make-up. Stap twee is de water cleanser, het reinigt namelijk de diepere laag van de huid. De derde stap is de exfoliator, waarmee je de dode huidcellen gaat verwijderen.

De huid weer in balans brengen

Om vervolgens de huid weer in balans te brengen, ga je naar stap vier van de Koreaanse gezichtsverzorging. Dat is een toner, wat zorgt voor vochtinbreng voor de huid. Stap vijf is een essence, dat is een lichte formule. Stap zes is dan een serum, dit is echt een powerbooster voor de huid. Stap zeven is dé stap die bekend is in de Koreaanse gezichtsverzorging; namelijk een sheetmask. Je hebt hier heel veel soorten van en dit is ontzettend goed voor de huid. Bij Masuka Mask kan je fantastische sheetmasks kopen om je te voorzien van deze stap. Je kan hier ook advies vragen om te zorgen dat je de juiste producten gebruikt.

Smeren, smeren, smeren

Daarna is het tijd om te gaan smeren, niet geheel onbelangrijk in de Koreaanse gezichtsverzorging. Zo begin je met stap acht, dat is een oogcrème. Dit verminderd de huidveroudering, wallen en maakt de wimpers vaak ook voller. Stap negen is het gebruiken van een moisturizer. Dit is een voedende crème. De laatste stap is dan het aanbrengen van SPF, dat hoef je alleen ‘s nachts niet te doen natuurlijk. Een hele lijst van wat de Koreaanse gezichtsverzorging is, met als hoofditem de gezichtsmaskers die je eenvoudig bestelt bij Masuka Mask!