Rolleiclub
Image default
Beauty en verzorging

COSRX advanced snail 96 mucin power essence

Je hebt wel eens van slakkenslijm gehoord, toch? Het heeft een breed scala aan toepassingen en voordelen, maar de slakkenslijmproducten van vandaag de dag zijn vaak vervuild met giftige ingrediënten zoals conserveringsmiddelen en vulstoffen. Klinkt smerig, toch? Dat is wat Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence zo speciaal maakt. Deze krachtige vloeistof bevat bijna 100% echt slakkenslijmfiltraat van Duitse slakken. Maar maak je geen zorgen: het heeft geen vieze geur of textuur… omdat het niet gemengd is met schadelijke stoffen!

Net als een multivitamine voor uw huid, bevat de COSRX Snail Mucin Essence 96% slakkenslijm om uw huid te voeden, te herstellen en voller te maken met vocht. Deze zeer geconcentreerde formule pakt dofheid en fijne lijntjes aan en zorgt voor langdurige hydratatie zonder een vettig laagje achter te laten. Voor alle huidtypes, vooral de vochtarme en ouder wordende huid, is onze Advanced Snail Mucin Power Essence uw optimale anti-aging oplossing. Deze hypergeconcentreerde essence is de meest hydraterende en plumping essence die je kunt krijgen, beter dan de producten van toonaangevende concurrenten die voornamelijk vertrouwen op hyaluronzuur!

Deze sterk geconcentreerde formule zit boordevol 96% slakkenslijm (mucopolysaccharide), dat vocht aantrekt, vasthoudt en diep in je huid brengt zonder je poriën te verstoppen. Het resultaat is een onmiddellijke vermindering van tekenen van veroudering en een boost in zachtheid en uitstraling van uw huid in enkele weken.

De COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence is een luxueus rijke, antioxidantrijke slakkenslijm essence. Het levert zachtjes een hoog niveau van vocht en voeding aan uw huid terwijl het de huid herstelt, verzorgt en hydrateert. Naast alle andere gezondheidsvoordelen die het biedt, kunt u een gezond uitziende en stralende huid verwachten. Het is een hydraterende verzorging die de huid voller maakt en de uitstraling van de huid helpt te verbeteren door dofheid aan te pakken en de huid te verhelderen. Het zorgt ook voor langdurige hydratatie en maakt de huid voller. Dankzij de zeer geconcentreerde formule helpt de Cosrx Advanced Snail 96 Essense lijntjes, rimpels, oneffenheden, een ruwe textuur en pigmentvlekken te verzachten voor een gezondere, jonger uitziende huid. Voor alle huidtypes, vooral de vochtarme en ouder wordende huid. Dermatologisch getest en hypoallergeen.

https://kocosmo.nl/