Rolleiclub
Image default
Kunst en Kitsch

Hoogwaardige kwaliteit is essentieel bij giclée prints

Zodra u giclée prints wilt afdrukken van uw kunst, is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf dat dit goed kan uitvoeren. Bij Re-Art kunt u rekenen op afdrukken die zijn vervaardigd met absolute hoogwaardige kwaliteit. Enkel zo kunt u een hoogwaardige reproductie van uw kunstwerken realiseren en uw publiek versteld doen staan van uw werk. Deze digitale printtechniek heeft zich ontwikkeld tot een kunstvorm an sich, wat niet wegneemt dat het bedroevend kan worden uitgevoerd. U wilt daarom dit uit handen geven aan een bedrijf dat weet hoe deze kunstvorm zorgvuldig kan worden vormgegeven. Re-Art beschikt over het kwaliteitskeurmerk “Certified Art Giclée’ en stelt alles in het werk om giclée afdrukken te maken die voldoen aan de hoogste eisen.

Plaats in de kunstwereld

De digitale printtechniek waarbij kunstwerken worden omgetoverd tot hoogwaardige reproducties heeft een eigen plek veroverd binnen de kunstwereld. Naast traditionele grafiektechnieken kent deze vorm een heuse opmars. Het biedt immers ook tal van aantrekkelijke voordelen. Als kunstenaar, schilder of fotograaf kunt u hierdoor uw kunstwerken aan meer mensen verkopen. In diverse oplages met uiteenlopende afmetingen is het mogelijk om uw kunstwerk onder de aandacht bij volgers te brengen. Waar iemand mogelijk niet de volle prijs voor uw origineel kan neertellen, lukt het vaak wel om een giclée print aan te schaffen.  Zo kan iemand alsnog van uw kunst genieten. Re-Art helpt u bij het vervaardigen van kwalitatieve giclées.

Uw specialist in digitale print

U kunt bij Re-Art terecht als u oplages wilt laten afdrukken als giclée. Een inktprint wordt afgedrukt op zuurvrij materiaal, waarbij verschillende kleurlagen worden aangebracht op kunstdrukpapier van hoogwaardige kwaliteit. Ook is het mogelijk om giclées af te drukken op fotopapier of canvas. U kiest zelf hoe u uw afdrukken wilt hebben en deze specialist zorgt ervoor dat alles aan ultieme eisen voldoet. Uw prints kunt u doorverkopen aan geïnteresseerden, zonder dat u het origineel hierbij veelvuldig hoeft in te zetten.

https://www.re-art.com/