Rolleiclub
Image default
Rechten

Een bezwaarschrift coronavirus maatregelen

Alsof het coronavirus ons nog niet hard genoeg getroffen heeft, wordt onze vrijheid ook nog eens afgenomen. Na maanden opgesloten te zitten in onze huizen kwam de normaal vanzelfsprekende vrijheid steeds meer dichterbij, maar tevergeefs. We kregen er nog een avondklok bij ook! Ben jij van mening dat Nederland te ver is gegaan met de maatregelen betreft het coronavirus? Dien dan een bezwaarschrift coronavirus in!

 

Bezwaarschrift mondkapje coronavirus

Om nog niet te spreken over de mondkapjesplicht. Jaren geleden waren we allemaal voor een boerka verbod, omdat wij als Nederlanders van mening zijn dat je gezicht zichtbaar moet zijn op straat en in openbare ruimtes. En nu wordt je geweigerd bij openbaar vervoer en winkels als je geen mondkapje bij je hebt. Daar komt dan ook nog eens bij dat we niet bij elkaar in de beurs kunnen kijken en die mondkapjes zeker in de eerste periode niet goedkoop waren. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat veel mensen hun mondkapjes gingen hergebruiken, waardoor de functie van het mondkapje wegvalt. Houd niet langer je mond en sta op! Dien een bezwaarschrift coronavirus in, samen laten we onze stem horen.

 

Niet meer over straat mogen lopen

De avondklok was misschien wel de heftigste stap die de Nederlandse overheid gezet heeft. Niet meer de straat op mogen tussen 22.00 en 05.00 uur. Eerlijk is eerlijk, dat ging ons nuchtere Hollanders een stapje te ver. Sta op voor je vrijheid! Niet meer over straat mogen lopen zonder je een crimineel te voelen, belachelijk.

 

 

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/bezwaarschrift/