Rolleiclub
Image default
Woning en Tuin

Verhuistips van een verhuisbedrijf

Tijdens een verhuizing staat je hele hoofd op de kop. Je moet aan duizend en één dingen tegelijkertijd denken, al je spullen zitten in kartonnen dozen en je bent constant bang dat je van alles vergeet. Met deze verhuistips is zelfs de grootste warbol verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 

Riskeer niks, verzeker alles

In je studententijd maakte het niet zoveel uit of er tijdens een verhuizing een krasje terecht kwam op een stoel of tafel. Alles was toch maar een paar tientjes waard. Nu je wat jaartjes ouder bent is dat waarschijnlijk heel anders. Door je volledig te verzekeren tegen schade hoef je geen doodsangsten meer uit te staan tijdens een verhuizing. Denk hierbij aan een inboedel- en opstalverzekering. Als je dan toch bezig bent met verzekeringen kun je net zo goed alles even controleren, zoals een overlijdensrisico. Kun je dat ook gelijk allemaal uit je hoofd zetten.

 

Nieuwe abonnementen afsluiten

Niet alleen de verzekeringen worden snel vergeten, maar ook de abonnementen moeten herzien worden. Nieuwe adressen koppelen, of de pakketten van internet en televisie wijzigen of overzetten. Let er dan altijd even op dat het nieuwe adres ook een aansluiting heeft voor de provider waar je bij staat ingeschreven.

 

Verhuistips lijstje maken

Een van de beste verhuistips is een soort to-do lijstje maken voor jezelf met dingen die je absoluut niet mag vergeten. Werk met deadlines en maak zo een strak schema voor jezelf. Door dingen door te strepen krijg je direct een voldaan gevoel, waardoor je juist gemotiveerd wordt meer te doen. Het werkt aanstekelijk!

 

https://cargo-care.nl/verhuistips-van-cargo-care/