Rolleiclub
Image default
Woning en Tuin

In deze webshop koop je stoere handgrepen van leer om je woning in te richten

Met de woonaccessoires van Bij Lien tover je elke woning om tot een plek met een stoere uitstraling. Door gebruik te maken van deze unieke items maak je binnen een korte tijd je interieur helemaal compleet. Niet alleen leuke accessoires, maar ook meubelen vind je in de webshop van dit bedrijf. In hun aanbod vind je onder meer handgrepen van leer, maar ook industriële plankdragers. Dit zijn leuke items om je slaapkamer, woonkamer of keuken te voorzien van een stoere, maar stijlvolle uitstraling.

Bekijk de website van deze aanbieder en ontdek de leuke accessoires

Bij Bij Lien vind je verschillende leuke woonaccessoires voor de kinderkamer, woonkamer en iedere andere kamer in je woning. Je kunt zelfs in je huis leuke hoekjes creëren met deze producten. Denk aan een heerlijke leeshoek met een fijne stoel en een vloerkleed. Je kunt hier bijvoorbeeld industriële plankdragers boven hangen. Zo kun jij je boeken lekker dichtbij je favoriete plekje neerzetten. Tevens geeft het echt een stoere uitstraling. Blijf je graag in de stoere stijl? Dan vind je het misschien ook leuk om een kast te voorzien van handgrepen van leer die passen bij de industriële plankdragers. Deze worden gemaakt van soepel leer en je kunt ze op meerdere manieren monteren. Een simpele aanpassing aan je interieur kan het verschil maken.

Ontdek ook hun buitenassortiment

Naast leuke woonaccessoires, zoals handgrepen van leer en industriële plankdragers, vind je bij Bij Lien ook accessoires voor buiten. Wil je in de tuin ook een lekker hoekje creëren? Of heb je een bepaalde stijl en zoek je leuke items die je buiten kunt zetten? Bij dit bedrijf bieden ze je ook leuke accessoires voor buiten. In hun webshop vind je onder meer parasols, plantenbakken, maar ook leuke buitenkussens. Heb je leuke items voor binnen en buiten gevonden? Plaats dan direct een bestelling en laat deze gratis thuisbezorgen als je een bestelling plaatst boven de € 50,-.