Rolleiclub
Image default
Woningen

Dé trappenspecialist met een complete dienstverlening

Bent u op zoek naar een trappenspecialist om een trap op maat te laten maken? Hans Reuser Trappenfabriek heeft jarenlange ervaring met het maken van de mooiste trappen in diverse stijlen. Ze zijn gevestigd in Beneden-Leeuwen en hebben al vele klanten geholpen aan sfeervolle trappen. Deze specialist biedt een complete dienstverlening aan, want u kunt daar ook uw trap laten renoveren. Zo hoeft u geen geheel nieuwe trap te laten maken, maar profiteert u toch van een trap die er zo goed als nieuw uitziet!

Voor welke diensten kunt u bij deze specialist terecht?

Hans Reuser Trappenfabriek is dé trappenspecialist die u inschakelt als u uw trap wilt laten renoveren of maken. Bij een traprenovatie plaatsen ze opdektreden op de traptreden en het stootbord. De treden zijn gemaakt van massief hout, wat ze stevig maakt. Zo weet u zeker dat u jarenlang van uw gerenoveerde trap geniet. Ook is het mogelijk om door hen antislip-strips te laten plaatsen, zodat u meer grip heeft op de trap. Wilt u een trap op maat laten maken die bij de stijl van uw interieur past? Ook daar draait deze specialist zijn hand niet voor om. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze specialist? Schakel ze dan snel in!

Ontdek de brede dienstverlening van deze expert

Wilt u meer weten over de diensten die deze kundige trappenspecialist uit Beneden-Leeuwen aanbiedt? Of u nu een trap op maat wilt laten maken of uw trap wilt laten renoveren; het kan allemaal bij hen! Ze maken uw trap precies zoals u dat wilt en u kiest zelf welke materialen er worden gebruikt voor de trap. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met hen op en laat u informeren door de vriendelijke specialisten. Ze beantwoorden graag al uw vragen, zodat u precies weet wat er mogelijk is.