Rolleiclub
Image default
Arts / Photography

Bespaar tijd op uw bedrijfsadministratie

CBBS is een consultant HR waarmee u veel zorgen uit handen geeft. Door uw administratie uit handen te geven kunt u meer tijd investeren in de meer nuttige dingen in uw bedrijf. U kunt met zo goed terecht bij CBBS met enige relevante vragen over loonadministratie en overige administratie. CBBS helpt u er graag bij. Degene die een klant zijn bij CBBS hebben veel minder zorgen. CBBS is op zichzelf een relatief kleine organisatie en kent haar klanten dus persoonlijk. Dit is de ideale omstandigheid om in samen te werken. De ondernemingen die met CBBS samenwerken leveren zelf hun mutaties aan en CBBS zorgt ervoor dat daar volledige salarisstroken van worden gemaakt. Dit duurt bij CBBS niet lang. In veel gevallen is dit proces binnen een dag klaar. Dezelfde dag hebt u de salarisstroken al binnen en zelf geldt dit voor bedrijven die al wat groter zijn. Met CBBS bespaart u tijd.

Naast de zeer efficiënte salarisservice heeft CBBS een HR-dashboard. Dit dashboard is een ideaal hulpmiddelen om uw betrouwbaarheid naar een nieuw niveau te tillen. Niet alleen bent u minder gevoelig voor eventuele fouten en vaak voorkomende misverstanden. U kunt ook minder tijd besteden aan de administratie. Uiteindelijk betpaard het HR-dasboard u dus veel geld.

De personeelsleden kunnen eventueel ook zelf inloggen. Dit kan om gegevens door te geven of om gegevens in te zien. De personeelsleden kunnen zelf zaken aangeven als aanvragen voor vrije dagen, ziekteverzuim of bijvoorbeeld het inplannen van transport. Deze manier van handelen nomen we manager self service. Dit is een manier om uw personeel meer te betrekken en om uzelf tijd te besparen. Er is gebleken dat u zelfs de tijd die u in HR steekt kunt halveren! U eigen personeel kan heel gemakkelijk het HR-dashboard bereiken. De HR-tool kun je namelijk bereiken op desktop en mobiele apparaten als de tablet of smartphone.