Rolleiclub
Image default
Banen en opleidingen

Werken bij Shell is altijd een feestje

Ben jij op zoek naar een nieuwe fulltime baan? Of wil je soms een bijbaantje om geld bij te verdienen? Beide opties zijn mogelijk als je komt werken bij Shell. Temko B.V. heeft namelijk diverse openstaande vacatures waar je op kunt solliciteren. Vind je het leuk om te werken in de horeca? Ook dat is mogelijkheid. In Culemborg staat er functies open die gelden voor een fulltime baan, maar ook bij een bijbaan. Doordat er meerdere verschillende vacatures openstaan, zit er altijd wel een tussen die jouw hart sneller laat kloppen. De vacatures zijn er voor verschillende plaatsen in het land, zo vind je dus gemakkelijk een vacature bij jou in de buurt. Werken bij Shell de Lucht West was daarom nog nooit zo eenvoudig. In welk team je ook terecht komt, je bent verzekerd van een gezellige sfeer en een team vol leuke collega’s. Laat je verbazen over de vele verschillende mogelijkheden en kom werken bij Shell, bijvoorbeeld als bijbaan in Culemborg!

Een baan die volledig aansluit bij jouw wensen

Ben je op zoek naar een gezellige bijbaan in de omgeving van Culemborg? Kom dan werken bij Shell! Er zijn heel wat mogelijkheden; werken bij de horeca, een tankstation en zelfs en bakker. Ook kun je werken bij Starbucks. Ideaal wanneer je echt niet zonder koffie kunt. Voor zowel een fulltime baan als een bijbaan zit je helemaal goed bij dit bedrijf. Zij zijn namelijk van alle markten thuis. Een bijbaan vinden was daarom nog nooit zo gemakkelijk als bij Temko B.V.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Lijkt werken bij Shell jou ook ontzettend leuk? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor jou! Een van deze mogelijkheden is dat je solliciteert bij een bijbaan in Culemborg, of een van de ander vestigingen. Wacht niet langer en start jouw carrière bij een van de Shell vestigingen.