Rolleiclub
Image default
Banen en opleidingen

Security Tester – Sogeti Nederland B.V.

Onze NL security community ontwikkelt zich momenteel snel: er zijn meer dan 100 IT GRC consultants, IAM professionals, ethical hackers, security testers en security intelligence analisten in de IT-wereld en de OT-wereld. We werken samen met de 300 beveiligingsexperts van Sogeti Worldwide om onze klanten te helpen beveiliging in hun activiteiten te integreren, omdat we er vast van overtuigd zijn dat klanten sneller, efficiënter en veiliger zaken kunnen doen.

Momenteel zijn we op zoek naar veiligheidstesters die zelfstandig veiligheidstesten kunnen uitvoeren en deze kunnen rapporteren aan veiligheidsfunctionarissen. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat alle implementaties van informatiesystemen worden geleverd, gebruikt en beheerd in overeenstemming met de eisen van de klant. Je maakt deel uit van een team waar je nauw samenwerkt met ontwikkelaars, beheerders en andere beveiligingsfuncties. Vanuit deze rol kun je worden gepromoveerd naar de Ethical Hacking-functie bij Sogeti.

Jij biedt ons

  • Minimaal afgeronde HBO / WO opleiding met sterke ICT-kennis;
  • Uitgebreide ervaring hebben met het testen van software (TMAP);
  • Minimaal één jaar ervaring in softwareontwikkeling;
  • Kennis van en ervaring met beveiligingstools zoals Nessus en Fortify;
  • Kennis van infrastructuur en bijbehorende certificering is een pre;
  • Ervaring met XML, Java, testautomatisering of DBA-kennis is een pre.

Sogeti biedt jou

Als veiligheidstester maakt u zeker deel uit van onze veiligheidsgemeenschap. In deze community krijg je persoonlijke begeleiding bij de professionele stappen die je moet nemen. Daarnaast bieden we je een breed scala aan opleidingen en trainingen en word je ingezet in de moeilijkste taken van het Nederlandse bedrijfsleven. In Sogeti is er een kennisavond en ik doe elke avond mee. Hier kunt u IAM, cloud, test, etc. kiezen. Sogeti biedt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te certificeren via Sogeti Academy, zoals in OSCP en OVSE. Daarnaast kun je ook kiezen voor andere verschillende soft skills trainingen. Natuurlijk is er ook een ruimte om samen te entertainen en regelmatig een borrel te houden.

Durf jij de uitdaging aan en wil je mee bouwen aan het succes van onze veilige community? Zorg jij toch voor een veilige digitale wereld? onmiddellijk toepassen!


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/it-vacature.html