Rolleiclub
Image default
Banen en opleidingen

Werktuigbouwkundig ingenieur infrastructuur

Heeft u altijd al uitdagende werktuigbouwkundige oplossingen willen aandragen voor complexe en maatschappelijk gerelateerde infrastructuurproblemen? Als werktuigbouwkundig ingenieur werk je samen met civiele en elektrotechnische ingenieurs in een multidisciplinair projectteam om verschillende uitdagende projecten aan te pakken. Met een reeks taken, waaronder advies, onderzoek en ontwerp van complexe apparaten, zijn uw carrièrekeuzes gevarieerd.

We zetten ons in voor tunnels, gebouwen, beweegbare bruggen, sluizen, pompen en leidingsystemen en duurzame energieconcepten. In een van de bovenstaande gebieden richt je je op het verbeteren van bestaande systemen, het verkennen van alternatieve oplossingen en het ontwikkelen van deze oplossingen in de vorm van ontwerpen en contractdocumenten. Je neemt deel aan systeemintegratie en ontwikkelt gezamenlijk bouwinformatiemodellen.

Je werkt nauw samen met verschillende experts in WitteveenBos en onderhoudt regelmatig contact met klanten en leveranciers. Je hebt volop doorgroeimogelijkheden in professionele content en projectmanagement. Uw locatie is Rotterdam, Derwent, Amsterdam of Breda. In het productmarktcombinatie (PMC) slimme infrastructuursysteem voor infrastructuur en mobiliteit werken werktuigbouwkundigen aan aantrekkelijke projecten.

Voorbeelden van deze projecten zijn de nieuwe Botlekbrug, de Belfeld- en Sambeeksluizen, het Oosterweelknooppunt in Antwerpen en de A9-tunnel bij Amsterdam, maar ook diverse andere grote en kleine infrastructuurprojecten. Onze klanten zijn voornamelijk de overheid (Rijkswaterstaat, Provincie, Stad, Waterschap) en aannemers.

Wij stellen (recent) afgeronde eisen op voor een universitaire opleiding werktuigbouwkunde of aanverwante vakgebieden; geïnteresseerd in het raakvlak tussen werktuigbouwkunde, elektrotechniek en civiele techniek; wil graag complexe technische problemen in het projectteam oplossen; beheerst Nederlands en Mondelinge en schriftelijke communicatie in het Engels; hoge nadruk op projectkwaliteit onder tijdsdruk; internationale ambitie en bereidheid om in het buitenland te werken.

We bieden ruimte voor verdere specialisatie en opleiding; aantrekkelijke carrièremogelijkheden gericht op het bevorderen van de verdere ontwikkeling van onze projectorganisatie; diversiteit en veelzijdigheid van innovatieve projecten; ruimte voor autonomie en verantwoordelijkheid; door vaardigheidstraining en persoonlijke ontwikkeling Deelnemen aan ons instapplan; marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; werken in binnen- en buitenland.

Wie zijn wij WitteveenBos is een advies- en ingenieursbureau dat globale oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. In een stimulerende werkomgeving zijn onze medewerkers meer dan multidisciplinaire projectteams die zich toeleggen op boeiende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vereist altijd nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden, daarom is persoonlijke en professionele ontwikkeling noodzakelijk en gemotiveerd. Onze medewerkers zijn ambitieus en streven ernaar hun best te doen en de beste kwaliteitsresultaten te leveren. Heb persoonlijk initiatief en ondernemersgeest. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. .

https://www.vindazo.nl/keywords/werktuigbouwkundige.html