Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Vergaderlocaties Amsterdam

Het vinden van de perfecte vergaderlocatie kan een uitdagende taak zijn, vooral als je op zoek bent naar iets onconventioneels en inspirerends. Gelukkig is er een breed scala aan vergaderlocaties Amsterdam. In deze blog geven we je twee leuke opties.

 

Vergaderlocaties Amsterdam: Achter de Dyck

Achter de Dyck is een van de meest bijzondere vergaderlocaties Amsterdam. Achter de Dyck is een oude boerderij die is omgebouwd tot een unieke ontmoetingsplek. De locatie is in het dorp Woudbrugge, op 15 minuten rijden van Amsterdam. Het biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland en de mogelijkheid om vergaderingen te houden in een rustige en ontspannen omgeving. Wat Achter de Dyck uniek maakt, is de combinatie van oude architectuur en moderne faciliteiten. Het pand is zorgvuldig gerenoveerd, waarbij de originele details en karakteristieken van de boerderij intact zijn gebleven. Tegelijkertijd beschikt de vergaderplek over alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde bijeenkomst, zoals wifi, flip-overs en videoprojectoren. Daarnaast biedt Achter de Dyck mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning, zoals een wandeling in de omgeving of een barbecue in de grote tuin. Dit maakt het een ideale locatie voor bedrijven die werk en plezier willen combineren.

 

Vergaderlocaties Amsterdam: Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff is een andere locatie die behoort tot de leukste vergaderlocaties Amsterdam. Het ligt aan de rand van Amsterdam in Abcoude en is daardoor goed bereikbaar vanaf de snelweg en Schiphol. Het ligt echter ver genoeg van de stad om een ​​oase van rust te bieden, weg van de drukte van Amsterdam. De villa is omgeven door een prachtig landschap van weilanden en sloten, die een prachtig uitzicht en een rustige sfeer geven. De villa zelf is gebouwd in de 19e eeuw en is volledig gerenoveerd om te voldoen aan de moderne behoeften van vergaderingen en evenementen. Er zijn vier verschillende vergaderzalen die geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes en behoeften, van een intieme vergadering tot een grotere bijeenkomst. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, waardoor de ruimte licht en ruim aanvoelt. Naast vergaderruimtes biedt Villa Oldenhoff ook foodservice. De chef-kok maakt gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Er is ook een terras met uitzicht op de tuin waar gasten kunnen genieten van een heerlijke lunch of een koffiepauze.

https://meetables.nl/vergaderlocatie-amsterdam/