Rolleiclub
Image default
Gezondheid

Valpreventie training van een fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel

Per week worden er ongeveer 770 ouderen in het ziekenhuis opgenomen na een val. Dat is enorm veel en kan vaak voorkomen worden. Bij Fysio Loon op Zand, in de buurt van Kaatsheuvel, kunt u met een ervaren fysiotherapeut aan de slag gaan om het valrisico te verlagen. Met de valpreventie training van deze praktijk krijgt u weer meer zelfvertrouwen en bent u minder bang om te vallen. Tijdens de cursus gaat u met de fysiotherapeut aan de slag met bepaalde evenwichtsoefeningen om uw balans te verbeteren. Bekijk de verschillende soorten trainingen die beschikbaar zijn en bespreek met deze specialisten welke training het best bij u past.

Ook voor fysiotherapie kunt u hier terecht

Uiteraard kunt u bij deze fysio niet alleen terecht voor een valpreventie training, maar ook voor fysiotherapie en manuele therapie. Heeft u bepaalde rug-, nek- of schouderklachten en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Dan krijgt u bij Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel, een ervaren fysiotherapeut toegewezen die veel kennis heeft van uw klachten. Hij of zij gaat dan met u in gesprek over uw klachten om vervolgens lichamelijk onderzoek uit te voeren om de oorzaak te ontdekken. Op basis van dit onderzoek wordt er een behandeling gekozen die goed daarop aansluit en die uw klachten zo snel en effectief mogelijk kan verhelpen.

Ontdek de vele mogelijkheden bij deze praktijk

Bij Fysio Loon op Zand heeft u diverse mogelijkheden als het op fysiotherapie aankomt. Deze praktijk heeft verschillende specialisaties, waaronder geriatrie fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, dry needling, schouderklachten, knie- en heupklachten en COPD. Wat uw klachten ook zijn, bij deze fysio nabij Kaatsheuvel vindt u altijd wel een behandeling en een fysiotherapeut die bij u past. U kunt direct online een afspraak maken met deze specialisten of even contact opnemen als u nog vragen heeft of meer informatie wenst.

https://fysioloonopzand.nl/