Rolleiclub
Image default
Bedrijven

Buitenspeakers

Buitenspeakers

Als u buiten van uw favoriete nummers wilt genieten, zoek dan buitenspeakers die weerbestendig zijn. Ze zijn bestand tegen de regen en andere elementen! Als je op zoek bent naar langdurig buitengeluid dat beschermd blijft tegen allerlei natuurgeweld, kijk dan eens naar dit soort luidsprekers.

B&W speakers

De Formation serie van Bowers & Wilkins brengt de geluidskwaliteit van het gerenommeerde merk in huis, maar levert deze ook in een draadloos audiosysteem voor muziek door het hele huis. De exclusieve functionaliteit van deze app is voorzien van technologie waarmee u zich met gemak en gemak kunt onderdompelen in meeslepende weergave.

 

Yamaha speakers

Creëer een persoonlijke soundtrack voor elke kamer in huis met Yamaha MusicCast. Met een draadloos of bekabeld thuisnetwerk kunt u overal muziek bedienen en hebt u toegang tot al uw favoriete apparaten, of het nu gaat om een internetradiostation; een streamingdienst zoals Spotify, Pandora of Amazon Prime Music; een cd-speler; een lp-collectie – het maakt niet uit welk apparaat de muziek op zijn oppervlak afspeelt. Plaats ontvangers die dit systeem ondersteunen in meer kamers van het huis dan ooit tevoren (dankzij de flexibiliteit), zodat mensen hun eigen persoonlijke soundtracks kunnen hebben waar ze ook zijn.

 

Denon Home speakers

De perfecte draadloze luidsprekers van Denon Home zijn de beste manier om thuis van kwaliteitsmuziek te genieten. Je kunt kiezen tussen slimme luidsprekers met een unieke afwerking die naadloos in je interieur past, of grotere versies die bedoeld zijn voor grote kamers met veel geluidsgebruik. En als je het HEOS multiroom-systeem van Denon wilt gebruiken, zou dit product een uitstekende aanvulling zijn omdat je er alle compatibele apparaten mee kunt aansluiten en verschillende nummers kunt streamen via meerdere kamers in je huis!

 

https://audiogigant.nl/speakers/buitenspeakers-weerbestendig/