Rolleiclub
Image default
Dienstverlening

Maak van je huis een smart huis

Met de snelle veranderingen in de wereld van tegenwoordig moet je altijd bij blijven. Er komen steeds meer risico’s en gevaren waarvoor je zowel jezelf als je gezin natuurlijk wilt beschermen. Deze risico’s zijn vaak onzichtbaar. Je hebt ergens een klein deukje in een kozijn die makkelijk open gebroken kan worden of iets dergelijks. Inbrekers zien dit soort gebreken direct! Om te voorkomen dat hier iets mee gebeurd stappen steeds meer mensen over op een jablotron alarmsysteem.

 

Wat is een jablotron alarmsysteem?

Vandaag de dag heb je zoveel verschillende alarmsystemen op de markt dat je er haast geen wijs meer uit wordt. Wat een jablotron alarmsysteem doet verschillen van de rest is dat het ervoor zorgt dat je hele huis in verbinding staat met elkaar. De beveiligingscamera’s kun je dan ook bedienen met je smartphone. Ga je dus op vakantie? Dan kun je zonder zorgen heel gemakkelijk elk moment van de dag kijken hoe het er in je huis aan toe gaat.

 

Meer dan alleen beveiligingscamera’s

Een beveiligingssysteem bestaat toch uit beveiligingscamera’s? Ja, dat klopt! Maar daar komt nog veel meer bij kijken. Wist je bijvoorbeeld dat bij zo’n alarmsysteem ook sensoren, deurcontacten en bedieningspanelen zitten? Die dan ook weer gekoppeld worden aan de slimme brand-, water-, gas- en koolmonoxide-melders! Een systeem zo flexibel dat super handig te besturen is vanaf je smartphone, afstandsbediening of sleutelhangerchip. Alles wordt voor je geïnstalleerd, dus je hebt er ook geen omkijken naar! Ideaal.

 

 

https://comfocare.nl/oplossingen/slimme-beveiliging/jablotron