Rolleiclub
Image default
Muziek

Geniet van Afrikaanse sferen tijdens een workshop djembé

Of je nu een verjaardag, familiedag, schooluitje of andere activiteit op de planning hebt staan; een workshop djembé maakt de dag tot een waar succes! De muzikanten van Dununba komen graag op jouw speciale gelegenheid langs voor het organiseren van een swingende activiteit. Samen met jouw gezelschap leer je stapsgewijs alles over het bespelen van de Afrikaanse djembé en kun jij in een mum van tijd zelfstandig een swingend ritme spelen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan verder en ontdek meer over de mogelijkheden.

Een workshop op locatie of een arrangement

Bij Dununba heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden voor een workshop djembé. Wil je een workshop bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze geven? Dan komen de muzikanten bij je langs en organiseren ze een workshop djembé op locatie. Beschik je niet over een eigen locatie, maar ben je wel geïnteresseerd in het volgen van een workshop? Dan kies je gewoon voor een van de geheel verzorgde arrangementen. Dununba werkt samen met diverse restaurants door heel het land, waardoor jij kunt genieten van een workshop in combinatie met een diner, lunch of borrel. Kies je voor een arrangement, dan kies je voor een middag- of avondvullend programma in Afrikaanse sferen.

Vraag een offerte aan of meld je direct aan

Een workshop djembé is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid; van vrijgezellenfeest tot schoolactiviteit en activiteit voor de familiedag. Wil jij zelf een workshop organiseren met behulp van Dununba? Vraag dan een offerte aan via de website en weet direct waar je aan toe bent. Ga jij liever voor een arrangement? Ontdek de mogelijkheden bij jou in de buurt via de website en meld jezelf en jouw gezelschap direct aan door telefonisch contact op te nemen. Je geniet dan binnenkort al van een hele leuke en superswingende workshop!

https://dununba.nl/