Rolleiclub
Image default
Woning en Tuin

Meubelviltjes voor kinderstoeltjes

Als je pas een nieuwe vloer hebt of gewoon heel trots bent op je vloer, dan wil je er natuurlijk alles aan doen om je vloer zo goed mogelijk te beschermen. Nu is dat best makkelijk te doen als je alleen woont, maar heb je een vrolijk kindje door het huis heen rennen dan is je vloer ineens een stuk minder veilig. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je daartegen kunt doen.

 

Overal meubelviltjes onder doen

Kinderen kunnen met hun fantasie overal speelgoed van maken, zo ook van stoelen. Waar dan ook uitbundig mee geschoven wordt. Wat dan ook weer kan zorgen voor krassen en strepen door je hele woning, die je er dan ook onmogelijk weer uit krijgt. Een hele simpele oplossing voor dit probleem zijn meubelviltjes. Door de plakstrip onder meubelviltjes passen ze onder elke stoel of tafel. Zelfs de plastieken kinderstoeltjes kun je gemakkelijk voorzien van meubelviltjes!

 

Grote tapijten door het hele huis heen

Een tapijt is naast dat het heel mooi is, ook nog eens heel handig! In de woonkamer kun je voor een mooie aardetint gaan. Natuurlijk met een patroontje, want kinderen hebben nog al eens de neiging om te knoeien! Een vlek zie je minder snel in een tapijt met een patroontje. Voor in de speelhoek kun je voor tapijten voor kinderen gaan, zoals het welbekende race parcours! Zo stimuleer je ze zelfs om op de mat te spelen, hoe ideaal is dat dan?!

 

https://stoeldopshop.nl/pages/meubelvilt

Gerelateerde artikelen

Nu een prachtige tijd om een huis te kopen in Assen

Een unieke keuken

Handige meerpuntssloten laten monteren