Rolleiclub
Image default
Muziek

Een vleugel kopen doet u bij de expert

Als muzikant of muziekliefhebber weet u als geen ander wat een belangrijk moment de aanschaf van een nieuw instrument is. Dat geldt misschien nog wel het meest voor een nieuwe vleugel kopen. Het is een kamervullend instrument dat u het liefst voor de rest van uw leven bij zich houdt en wilt blijven bespelen. De aanschaf hiervan is een belangrijke stap voor iedere pianist. Evert Snel is expert op het gebied van vleugels en kan met u meedenken om deze grote beslissing te nemen.

Maak een keuze uit een uitgebreid assortiment aan vleugels

Of u nu langskomt in de showroom of uzelf wegwijs maakt op de website van Evert Snel, u ziet dat er een enorm aanbod is aan piano’s en vleugels. In de pianowinkel kunt u precies uitleggen waar u naar op zoek bent; op de website is er een systeem van filters actief waarmee u ervoor kunt zorgen dat u alleen de piano’s of vleugels te zien krijgt waarin u geïnteresseerd bent. Wel zo prettig als u van plan bent een specifieke soort vleugel te kopen.

Zowel nieuwe als gebruikte instrumenten verkrijgbaar

Bij Evert Snel is er een ruim aanbod van zowel nieuwe als gebruikte instrumenten. Als een nieuwe vleugel kopen misschien niet binnen uw budget past, kunt u wellicht nadenken over een occasion vleugel. Bij de tweedehands exemplaren kunt er zeker van zijn dat deze met de grootste zorg zijn uitgekozen en voorbereid voor de verkoop, zodat u altijd tevreden naar huis gaat. Als u kiest voor een tweedehands instrument kunt u bij Evert Snel natuurlijk advies vragen over het onderhoud dat nodig is om uw vleugel in goede conditie te houden.

Huur uw vleugel voor de eerste keer

Weet u toch nog niet helemaal zeker welke vleugel het moet worden, of is een vleugel kopen een toekomstplan? Dan is een vleugel huren een goede eerste optie. Op die manier kunt u experimenteren met bepaalde merken of modellen of kunt u uzelf ervan overtuigen of een vleugel kopen werkelijk is wat u wilt. U kunt contact opnemen met Evert Snel om de mogelijkheden van een vleugel huren te bespreken.

https://www.evertsnel.nl/