Rolleiclub
Image default
Dienstverlening

Dagje Wassenaar

In de Nederlandse provincie Zuid-Holland vind je het leuke plaatsje Wassenaar gelegen aan de duinrand. Dichtbij onder andere Katwijk aan Zee. Gemeente Wassenaar telt iets meer dan 27.000 inwoners. Een plaats bekend om onder andere attractiepark Duinrell. Wie kent het niet?

Duinrell

Het is niet voor niets dat attractiepark Duinrell zo bekend is. Het heeft onder andere een heel groot en bekend zwembad: het Tikibad. Naast Duinrell heb je ook nog een duinpark: duinpark Meijendel. Met name met kinderen is Wassenaar dan ook zeker een bezoekje waard.

Goed wonen

Wassenaar is ook een mooie plek om te wonen. Heerlijk wonen, dichtbij Den Haag en Leiden. Wist je trouwens dat Koning Willem Alexander en Prinses Maxima ook in Wassenaar wonen? Zij wonen op het landgoed Eijkenhorst. Blijkt bij een dagje Wassenaar dat het jou toch te klein is? Dan kun je dus altijd nog uitwijken naar Den Haag of Leiden.

Strand Wassenaarseslag

Toch is de kans dat je uitwijkt naar een andere plek klein. Eenmaal in Wassenaar proef je de sfeer van deze fijne plaats. In Wassenaar kun je ook heerlijk uitwaaien op het Strand Wassenaareslag. Een mooi stuk natuur om van te genieten.

Historie

Ben jij ook van de historie en de cultuur? Ook dan kun je prima terecht in Wassenaar. Als je deze plaats bezoekt is bijvoorbeeld een uitstapje naar Museum Voorlinden een echte aanrader. Alleen al het gebouw is ontzettend mooi om te zien. Het mooie is dat de ligging van het museum ook erg fraai is: omgeven door mooie natuur.

Driving school Wassenaar

Wil je Wassenaar goed leren kennen? Neem daar dan eens een rijles. Een goede driving school in Wassenaar is niet zo moeilijk te vinden. Het aanbod is groot. Het voordeel van lessen bij een driving school in Wassenaar is dat je ook goed kunt leren rijden in drukke verkeerssituaties.

driving school Wassenaar (schrijf eventueel over Wassenaar zelf, wat er te doen is, etc.)

https://drivingschoolleiden.com/driving-school-wassenaar/