Rolleiclub
Image default
Onderwijs

Veelzijdige leermiddelen voor de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs

Op de basisschool maken kinderen grote ontwikkelingen mee: ze doen veel vaardigheden op: wat kennis betreft, maar natuurlijk ook op sociaal vlak. Het is erg belangrijk, dat zij zich deze vaardigheden op hun eigen tempo eigen kunnen maken. Geschikte leermiddelen voor het basisonderwijs zijn daarbij van groot belang. In het uitgebreide aanbod van Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je lesmaterialen in verschillende vakgebieden en ingedeeld in uiteenlopende moeilijkheidsgraden. Er is materiaal voor leerlingen die ondersteuning en aanvullende oefeningen kunnen gebruiken bij vakken die ze moeilijk vinden, en voor kinderen die juist baat hebben bij extra uitdaging, omdat ze de reguliere oefeningen eenvoudig vinden. Denk bijvoorbeeld aan werkboeken en werkbladen voor vakken zoals rekenen, lezen en schrijven. Maar natuurlijk ook geschiedenis, aardrijkskunde, verkeer en nog veel meer.

Met een proefpakket ontdek je of de materialen aan je verwachtingen voldoen

Als je wilt, kun je een proefpakket bestellen. Wanneer je een specifieke titel kiest en een proefpakket aanvraagt, ontvang je alle delen van één serie, soms aangevuld met extra delen van andere series. Neem de tijd om te kijken of de inhoud van het pakket aan je verwachtingen voldoet. Is dat zo, dan houd je de boeken en betaal je de bijgevoegde rekening. Wanneer de leermiddelen voor het basisonderwijs onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoet, stuur je het pakket binnen acht dagen, in dezelfde verpakking en voldoende gefrankeerd, terug. Het is mogelijk om een persoonlijk proefpakket te bestellen. Dan kies je een aantal losse titels uit. Een persoonlijk pakket kan niet geretourneerd worden.

Stel je vragen direct aan de specialisten van deze uitgeverij

Wil je meer weten over de leermiddelen voor het basisonderwijs van Educatieve Uitgeverij Kinheim? Misschien wil je een proefpakket bestellen, om te ontdekken of deze leermiddelen voor het basisonderwijs aan je verwachtingen voldoen? Neem direct contact met dit bedrijf op via hun website om vragen te stellen of een pakket aan te vragen. Het team van deze uitgeverij staat graag voor je klaar!

https://www.kinheim.com/